2777
2789
عنوان

آویز تخت

406 بازدید | 7 پست

دوستان من خودم با نمد برا پسرم آویز تخت درس کردم ولی نمیدونم.آویز از کجا بگیرم تا نمد هارو بهش وصل کنم اگ کسی میدونه لطفا بهم بگه ک از کجا بخرم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

از پایه تخت اویزون نکن از سقف با نخ اویزون کن

من اماده گرفتم وصل کردم به پایه تخت احساس میکردم تو حلق بچه س.

درش اوردم😑 خیلی فاصله ش با بچه کم بود خودم باشم یه چی اینجوری رو تخت باشه نمیتونم بخوابم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از پایه تخت اویزون نکن از سقف با نخ اویزون کن من اماده گرفتم وصل کردم به پایه تخت احساس میکردم تو ح ...

اینم فکر خوبیه خیلی ممنون ک راهنماییم کردی.❤❤❤😘😘😘😘😘😘

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
ميتوني از خرازي تهيه كني

ممنون عزیزم حتما سر میزنم خدا کنه ک باشه❤❤

اگ نبود حلقه تو هرسايزي خواستي تهيه كن ب اون وصل كن اويزون كم

ممنون عزیزم از راهنمایت حتما همین کارو انجام میدم خیلی ممنوننن❤❤❤