دوستان من خودم با نمد برا پسرم آویز تخت درس کردم ولی نمیدونم.آویز از کجا بگیرم تا نمد هارو بهش وصل کنم اگ کسی میدونه لطفا بهم بگه ک از کجا بخرم
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
اگ نبود حلقه تو هرسايزي خواستي تهيه كن ب اون وصل كن اويزون كم
ممنون عزیزم از راهنمایت حتما همین کارو انجام میدم خیلی ممنوننن❤❤❤