2789
عنوان

خونریزی

64 بازدید | 8 پست

بچه ها من تقریبا چهل روز پیش سقط کردم ولی لکه بینیم اصلا قطع نشده هر روز یکم خون ریزی دارم معذرت میخام مخصوصا موقع نزدیکی خونریزی دارم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

سونوگرافی رفتی؟ شاید یه مقدار جفت مونده داخل!

برو متخصص زنان واست دارو مینویسه خونریزیت قطع میشه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جگر و قرص آهن و ب۱۲ حتما بخور.

مرسی گلم چیکار کنم خونریزی قطع میشه خالم میگه بعض یا چهل روز خونریزی رو دارن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
سونوگرافی رفتی؟ شاید یه مقدار جفت مونده داخل! برو متخصص زنان واست دارو مینویسه خونریزیت قطع میشه

هفته اول رفتم گفت ۱۱ سی سی مونده که دارو داد اونم رفع شد اونوقت خونریزی خیلی شدید بود الان کم هست ولی قطع نمیشه 

مرسی گلم چیکار کنم خونریزی قطع میشه خالم میگه بعض یا چهل روز خونریزی رو دارن

من خودم تا پنجاه روز داشتم بعد از یه هفته هم پریود خودم سر وقتش اومد.حسابی کم خون شدم.نمی دونم چکار باید کرد تا قطع بشه.

من خودم تا پنجاه روز داشتم بعد از یه هفته هم پریود خودم سر وقتش اومد.حسابی کم خون شدم.نمی دونم چکار ...

مرسی گلم فدات کم خونی بعد سقط اکثرا هست قرض ایزین پلاس بگیر بخور خیلی خوبه من قبلا مصرف میکردم الان هم باید بگیرم

هفته اول رفتم گفت ۱۱ سی سی مونده که دارو داد اونم رفع شد اونوقت خونریزی خیلی شدید بود الان کم هست ول ...

پس سونوگرافی دیگه لازم نیس ولی دکتر برو بهت دارو میده خونریزیت قط میشه!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
پس سونوگرافی دیگه لازم نیس ولی دکتر برو بهت دارو میده خونریزیت قط میشه!

باشه فدات شم مرسی