سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15140 عنوان خونریزی 64 بازدید | 8 پست بچه ها من تقریبا چهل روز پیش سقط کردم ولی لکه بینیم اصلا قطع نشده هر روز یکم خون ریزی دارم معذرت میخام مخصوصا موقع نزدیکی خونریزی دارم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم 1397/12/27 | 02:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10975 سونوگرافی رفتی؟ شاید یه مقدار جفت مونده داخل!برو متخصص زنان واست دارو مینویسه خونریزیت قطع میشه 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15140 جگر و قرص آهن و ب۱۲ حتما بخور. مرسی گلم چیکار کنم خونریزی قطع میشه خالم میگه بعض یا چهل روز خونریزی رو دارن خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15140 سونوگرافی رفتی؟ شاید یه مقدار جفت مونده داخل! برو متخصص زنان واست دارو مینویسه خونریزیت قطع میشه هفته اول رفتم گفت ۱۱ سی سی مونده که دارو داد اونم رفع شد اونوقت خونریزی خیلی شدید بود الان کم هست ولی قطع نمیشه خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
venuss عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 9131 مرسی گلم چیکار کنم خونریزی قطع میشه خالم میگه بعض یا چهل روز خونریزی رو دارن من خودم تا پنجاه روز داشتم بعد از یه هفته هم پریود خودم سر وقتش اومد.حسابی کم خون شدم.نمی دونم چکار باید کرد تا قطع بشه.
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15140 من خودم تا پنجاه روز داشتم بعد از یه هفته هم پریود خودم سر وقتش اومد.حسابی کم خون شدم.نمی دونم چکار ... مرسی گلم فدات کم خونی بعد سقط اکثرا هست قرض ایزین پلاس بگیر بخور خیلی خوبه من قبلا مصرف میکردم الان هم باید بگیرم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10975 هفته اول رفتم گفت ۱۱ سی سی مونده که دارو داد اونم رفع شد اونوقت خونریزی خیلی شدید بود الان کم هست ول ... پس سونوگرافی دیگه لازم نیس ولی دکتر برو بهت دارو میده خونریزیت قط میشه! 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15140 پس سونوگرافی دیگه لازم نیس ولی دکتر برو بهت دارو میده خونریزیت قط میشه! باشه فدات شم مرسی خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم