2777
2789
عنوان

بارداري و بي توجهي خانواده همسر

3805 بازدید | 36 پست

من ماه آخر بارداريمم با بدترين ويارا،هر وياري كه فكرشو بكنيد داشتم و دارم،سه تا خواهرشوهر دارم و يه برادرشوهر،تو اين ٩ماه خانواده شوهرم جز جاريم هيچكدومشون زنگ نزدن احوالي ازم بگيرن تو اين مدت، منم هر روز خونه ي مامانمم بخاطر حال بدم،هميشه هم بهشون ميگم حالم خيلي بده،فكر ميكنن دارم ناز ميكنم،مادرشوهرم ميگه پس ن ما هم بچه اورديم اينجور بوديم،ميگمش زمونه شما فرق ميكرد ميگه ن اصلا فرق نداره،چن روز پيش زنگ زده به شوهرم ميگه اگه ميخواي بيا بالا ناهار بخور،يني من بوقم،نميخوام منت بزارم عمل كرد من با اين حالم هر روز واسشون ناهار درست ميكردم و كاراشو ميكردم،خيلي دلم گرفته ازشون،من تو هفته دو دفه ميرم بهشون سر ميزنم ولي ديگه نميرم،ادم تو بارداريش به محبت نياز داره خانواده خودم خيلي احساساتي هستن و محبت ميكنن ولي رفتار اينا رو نميتونم تحمل كنم

لطفاواسه سلامتي ني ني تودلم يه⬅️صلوات➡️ بفرستيد😘

مادرشوهرم واحد بغلیم ی لیوان آب نداد دستم. خانواده خودم بدتر از اون. ولی یه جاش خودم قوی شدم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

به قول مادرشوهرم، دل خانواده شوهر واسه عروس نمیسوزه!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلوی خانواده همسر ؛ کلا نباید خیلی از مریضی و ... گفت

کاری ک از دست کسی بر نمیاد عملا .... پس گفتن هم نداره !

بالاخره بارداری  همین دیگه ... سختی های خاص خودشو داره  ک انشاالله وقتی ب دنیا بیاد  همش فراموش میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من که از ماه دوم بارداری باهام دعوا راه انداختن تا دو ماه بعد زایمان هم یه سر نزدن 

منم با کلی بدویاری و بدبختی و دو تا جراحی پشت سر هم و شوهر بیکار 

بعدا که اوضاع خوب شد پیداشون شد 

چقد ازشون متنفرم یه قدم هم برا زندگیم بر نداشتن

ولشون کن بابا خونواده شوهرمنم حالا مهربونترینن اینجوری بودن،فکرکن منه زن حامله تو خونه تنها از صبح تا شب که شوهرم میرفت سرکار یه زنگ به من نمیزد،میزد به شوهرم،بهش میگفت بهش زنگ نمیزنیم که یه موقع خواب نباشه😏🙄😐الکی هااااااااااا حالا من میزدم هرروز حالشو میپرسیدم‌میدونس نمیخوابم😐تو ۹ ماه بارداریم یه دفعه نه زنگ زد نه چیزی،حالا منم تو این شهر هیشکیو ندارم جز همینا ولی هیچی...

🌸

من برای خانواده شوهرم نه نهار درست کردم و نه کاراشونو کردم.ولی بارداری خیلی بدی داشتم و جایی که صد پشت غریبه ها حالمو می پرسیدن خانواده سوهرم دریغ از یه زنگ زدن خشک و خالی.😐منم به تلافیش تا یکسالگی بچم نبردمش خونه مادرسوهرم😏

سلام عزیزم ان شاءالله بچه ی عزیزت صحیح و سالم به دنیا بیاد برات مهم نباشه خانواده شوهر همه اینجورین تا بوده اینجوری بوده عروسا همیشه هر کاری بکن اونا وظیفه میدونن شوهرت اخلاقش چجوریه؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
جلوی خانواده همسر ؛ کلا نباید خیلی از مریضی و ... گفت کاری ک از دست کسی بر نمیاد عملا .... پس گفتن ...

ميگن چرا دير ب دير مياي اصلا خونه نيستي بهشون ميگم حالم خيلي بده،چرا اتفاقا بايد بدونن

لطفاواسه سلامتي ني ني تودلم يه⬅️صلوات➡️ بفرستيد😘

دقیقاااااا مثل من! مادرشوهرم طبقه اول جاریم دوم و ما طبقه ی سوم

اصلاااا زنگ هم نزدن تو این نه ماه حالمو بپرسن چه برسه به اینکه بخوان یه سر بهم بزنن!!!! 

به خاطر حال بدم بیشتر وقتا از بیرون بر غذا سفارش میدادیم ، یه بار یکیشون نگفتن اگه حالت بده واستون غذا بیاریم؟ یا وقتی یه غذایی درست میکردن مثل قلیه یا ماهی شکم پر یا قورمه سبزی یا لازانیا و پیتزا و....بوی این غذاها تو خونه ی ما میپیچید! یه بار نگفتن این حامله هس ممکنه میلش بکشه یه ذره واسش ببریم!!!! الانم که دخملم به دنیا اومده مادرشوهرم روز سوم مثل مهمون اومد و صد تومنم کادو داد و رفت! بقیه ی برادرشوهر و جاریا هم نیومدن! خواهر شوهرم هم بعد از یه ده روز بیست دقیقه اومد و رفت!!!

بخدا همین خواهر شوهرم عمل کرده بود دو هفته ی تموم خونشون بودم مثل پرستار شب و روز مراقبش بودم

مادرشوهرم هم گوشش رو عمل کرده بود بازم دو هفته خونشون بودم

جاریم زاییده بود یه هفته خونشون بودم!!!!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

دوست خوبم...

من منکر حال بد شما نیستم و با این اوصاف، بهتون واقعا افرین میگم. اما مشخصه که دیگه تا اومدن مسافرکوچولوتون چیزی نمونده... روزایی که میگذره، شایددیگه هیچوقت برات تکرار نشه، دیگه شاید با پا لگد نزنه، یا وقتی چیز شیرین بخوری، تکون بخوره. واقعا وقتی به دنیا بیاد، میشید دو تا ادم مستقل که عاشق همن، اما دیگه مثل این نه ماه، قلبت تو قلبش نمیزنه... دوست خوبم...

همیشششششششه وقت برای این حرفها هست، همیشه...

اما این لحظات ناب داره تموم میشه. خوبی کردی؟ خوش به حال خودت که از همین الان داری مادری میکنی و راه خوب به بچه ت یاد میدی. وقتی خدا هست و می بینه، چه نیازی به چشم ادما؟!