2777
2789
عنوان

بچه م گشنه س

196 بازدید | 13 پست

پریود شدم شیرم وحشتناک کم شده پسرم دوماه و نیمشه سینه مو میگیره شیر نداره گریه میکنه گشنه س شیرخشک میدم قبول نمیکنه چیکار کنم قبلا میخورد الان لج کرده یه سره داره گریه میکنه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهممت خیلی حال بدیه من یسری دندون درست کردم چزک خشک کن میخوردم شیرم خیلی کم شد باید چیزایی بخوری که شیرو زیاد میکنه یه لیوان اب میوه بخور سوپ گوشت درست کن بخور عرق رتزیانه و شیر افزا قطره ای بخور

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...

کسی ک بچه شیر میده رژیم نمیگیره که

با قاشق شیر خشکو بدین فلن بهش

دلستر،کله پاچه،استراحت خیلی کمک میکنه ک شیرتون زیاد بشه.

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

عزيزم تنها راهش اينه كه شير خشك را با قاشق چايخوري كه كوجيكه بهش بدي بخوره.البته اول سينه تو بزار دهنش كامل شيرتو بخوره بعدش اگه ديدي هنوز گرسنه است شير خشك با قاشق بده.اصلا باشيشه بهش نده.

یه روز خوب میاد

کسی ک بچه شیر میده رژیم نمیگیره که با قاشق شیر خشکو بدین فلن بهش  دلستر،کله پاچه،استراحت خیلی ...

رژیم ندارم که.پریود شدم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر