mychild مدیر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 3116 عنوان نظر بدین | مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 77 پست ی هفته دیگه پسرم دنیا میاد انشالا اسمش رو چی بزاریم بین کیاراد و نیکان انقد اطرافیان زدن تو ذوقم گیر کردم چیکار کنم فقط بین اینا نظر بدین لطفا ممنونم خدايا اين عزّت است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى 1397/12/27 | 00:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mychild مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 3116 قربونت عزیزم از لحظه لحظه ی زندگی با بچه هات لذت ببر که قابل برگشت نیست حتی همین اسم گذاشتن هر کاری ... ممنون تلاش میکنم گلم خدايا اين عزّت است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى
rasiiii عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 1610 چه بدونم اعصابمو خورد کردن سر دخترم اسمش آدرینا بود انقد حرف مفت زدن عوض کردم گذاشتم کیانا الان همشو ... عزیزم تو شناسنامه عوض کردی اسم دخترتو؟
mychild مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 3116 عزیزم تو شناسنامه عوض کردی اسم دخترتو؟ نه گلی همینطوری قبل از شناسنامش آدرینا بود انقد گفتن رفتم شناسنامه کیانا گرفتم خدايا اين عزّت است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى