2821
2789

اره من خوردم عوارضش بعد از قطع قرص تموم میشه ولی بعد چندماه دوباره جوشها برمیگرده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره من خوردم عوارضش بعد از قطع قرص تموم میشه ولی بعد چندماه دوباره جوشها برمیگرده

شما دوره درمانتون رو تموم كردين?من يه هفتس دارم ميخورم خيلي خوب بوده تاثيرش

كار خوبه خدا درست كنه  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من الا یک ماهه دارم میخورم البته اکنوترن میخورم  خیلی خوب بود تا ۲۰ روز بیرون ریزی جوش داشتم شد ...

منم اكنوترن ميخورم الان

اما جوش هام بيرون نريخت خيلي صاف شده صورتم فقط جاي جوش مونده

كار خوبه خدا درست كنه  
شما دوره درمانتون رو تموم كردين?من يه هفتس دارم ميخورم خيلي خوب بوده تاثيرش

بله کامل دوره اش رو خوردم پوستم صااف صااف شد تا شش ماه هم خوب بود ولی بعدش دوباره شروع شد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
يني به شدت قبل بود????

همین الانم پوستم داغونه ولی شدتش کمتر شده

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز