2777
2789
عنوان

نفخ واژن

5518 بازدید | 21 پست

سلام خانم ها ، من چهار سال ک ازدواج کردم و 26 سال دارم ، گاهی اوقات مخصوصا بعد از نزدیکی باد از واژنم خارج میشه ، برای این موضوع دکتر رفتم بهم درمان هیوموپاتی رو پیشنهاد دادن گفتم باید اول راجع بهش تحقیق کنم چون بعضی از دکتر ها بخاطر سود بیشتر پول از این راه ها زیاد پیشنهاد میدن 🙁🙁 کسی هست این مشکل را داشته باشه و درمان کرده باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش كگل رو انجام بده پوزيشنت رو عوض كن قبل از نزديكي با دست از روي شكم رحمت رو فشار بده اگر باد هست توش خالي بشه البته چيز خاصي نيست 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

اسمش فک نکنم نفع باشه ها خخخ طبیعیه تو اکثر خانوما رخ میده مخصوصا بعد از رابطه ... سعی کن پوزیشن جنسی تو عوض کنی به خصوص پوزیشنی که خانوم زیر هست و پاهاش بالاست این اتفاق زیاد میافته ورزش کگل هم انجام بده نیاز به دکتر و این همه هزینه نیس عزیزم 

🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹
ورزش كگل رو انجام بده پوزيشنت رو عوض كن قبل از نزديكي با دست از روي شكم رحمت رو فشار بده اگر باد هست ...

بخدا دکتره ترسوندم گفت تو این سن اخه؟ گف ماهیچه های واژنت شله اخه من خودم ورزشکارم برام عجیب بود ماهیچه واژنم شل باشه

عزیزم این مشکلی نیست که نگرانت کرده باشه خروج باد از واژن دربعضی از پوزیشن های رابطه اتفاق میفته وبهترین روش درمان ان هم ورزش گگل است برای تقویت ماهیچه های لگنی که هرروز 50تا 100باراونا انجام بده .

بخدا دکتره ترسوندم گفت تو این سن اخه؟ گف ماهیچه های واژنت شله اخه من خودم ورزشکارم برام عجیب بود ماه ...

نه عزيزم ترسيدن نداره ولي راست ميگه عضلات واژنت شله تو گوگل سرچ كن ورزش كگل رو أنواعش رو پيدا كن و هر روز انجام بده 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

واقعا مگه اینم مشکله؟؟؟🤔🤔🤔بی خیال بابا تو بعضی حالتها پیش میاد دیگه منم داشتم اماهیچوقت به چشم مشکل بهش نگاه نکردم😐فقط باعث خندم شده🤣🤣🤣🤣

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
واقعا مگه اینم مشکله؟؟؟🤔🤔🤔بی خیال بابا تو بعضی حالتها پیش میاد دیگه منم داشتم اماهیچوقت به چشم مش ...

اخه بعضی وقتا باعث خجالت میشه واقعا 😅😂😂 البته دکتر به من گفت که شلی ماهیچه واژنه پس مشکله دیگه

اخه بعضی وقتا باعث خجالت میشه واقعا 😅😂😂 البته دکتر به من گفت که شلی ماهیچه واژنه پس مشکله دیگه

نه دیگه معمولا بعد رابطه پیش میاد که اونم خودتی و شوهرت بش بخندین تا بتون خوش بگزره🤣🤣🤣🤣چی بگم والا اگرم مشکل باشه بنظرم جدی نیست چون من به دکترم گفتم گفت مهم نیست

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....