2777
2789
عنوان

عروسی دوست

237 بازدید | 20 پست

سلام دخترا کمکم کنید دوشنبه هفته دیگه عروسیه دوستمه موهام چ مدلی درست کنم هرچی تونت میزنم خوشم نمیاد شمامدلی دارید کمکم کنید مرسی

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قد فرم صورت نوع تیپ رنگ پوست و مو بگو بهت مدل بدم

قدم153 فرم صورتم بیضی رنگ پوستمم گندمیه موهامم مشکی اندازش تقریبا تا نصفه های کمرم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
دوست عروس ارایشگاه نره شیک تره😕 لخت شلاقی بکن باز بزار برای شام دم اسبی ببند

ن آرایشگاه نمیخوام برم یه مدلی میخوام توخونه درست کنم

آخه اتومیکنم جنس موهام یه جوریه همون لحظه برمیگرده به حالت اولش

خب همینطوری بگیم مگه چهرتو دیدیم😐

بستگي به سنت داره، اگر مجردي و كم سني و موهات بلنده  كه اتو كن موهاتو، بريز دورت اگر نه ك ...

ن مجردم 18سالمه موهامم میگم خیلی بلندنیس تا نصفه های کمرمه

قدم153 فرم صورتم بیضی رنگ پوستمم گندمیه موهامم مشکی اندازش تقریبا تا نصفه های کمرم

لخت کن بریز دورت 

فرق وسط بعد

از دو طرف موهات دو تا ریسه جدا کن از پشت بهم برسون

با ی رژ قرمز و مداد چشم مشکی فوق العادستاااا

لباست بلنده یا کوتاه؟ 

فر درشت قشنگه

یا اینکه همه رو فر اس کن درشت

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

ن آرایشگاه نمیخوام برم یه مدلی میخوام توخونه درست کنم آخه اتومیکنم جنس موهام یه جوریه همون لحظه برم ...

تافت بزن🤦‍♀️

موس بزن

چیزی بزن خو

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

لخت کن بریز دورت  فرق وسط بعد از دو طرف موهات دو تا ریسه جدا کن از پشت بهم برسون با ی رژ قرم ...

آره برایکی ارمهمونیامون همین مدلی درست کرده بودم قشنگ شد لباسمم کوتاهه

تافت بزن🤦‍♀️ موس بزن چیزی بزن خو

آره یه چن روز قبلش باید امتحان کنم