2777
2789
اره ۱۵۰خیلی کمه من سال ۹۳و۹۴نفقه مو دادگاه ماهی ۲۰۰و ۲۵۰ برید... حداقل برو جهیزیه تو جمع کن خوش نگذ ...

جهیزیه هم فردا میگه اومده ازخونم دزدی کرده

باید استرداد جهیزیه بگیرم که زر نزنه

بعد چون تو عقدنامه بیست میلیونم وسیله هست که اون باید بخره میگم اول تکلیف مهریه مشخص شده بعد استرداد کنم

که لعنتی رو وسایل من لم نده

ماه. اول ۱۲۰ داد این ۱۵۰نمیدونم چی بود احمق بگو یه مرغ نمیشه باهاش خرید

شماجداشدی؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قصدت طلاقه برو شکایت کن بابت مهریه ونفقه الان نفقه کمترچهارصدنیست مهریه ام بزاراجرا

من قصدم طلاق نیس

مشکلم درخواست نامعقولشه

اون میگه تو بارفتنت منو خوارکردی حالا باید بیای موس موس پدرمادرم تا من بیارمت

باهاشم حرف میزنم عصبانی میشه وداد وبیداد واخرشم می‌ره میگه خودت خواستی و.... 

خب برو کلانتری نامه بگیربگومن برگشتم اجازه ورودندادن این ثابت کنی نمیتونه عدم تمکین بگیره

مشکلم اینه چجوری ثابت کنم من برادرم باهام بود که اینم شاهدحساب نمیشه

اون میگه ما بخاطر خودش گفتیم تنهانباسه و...

نه عدم تمکین اون نباید به دادخواست تمکین بده بگه برگرد؟

جهیزیه هم فردا میگه اومده ازخونم دزدی کرده باید استرداد جهیزیه بگیرم که زر نزنه بعد چون تو عقدنامه ...

آره بابا غصه جدایی رو نخوری اصلا هاااا...من ۹۵جداشدم عید ۹۶عقد کردم و ۶ماه بعد عروسی..همسرمم مجرد بود ..

من خیلی غصه خوردم خیلی خیلی اذیت شدم .خیلی😢😢کاش برگردم عقب دیگه غصه اون روزا رو نخورم..آیندمون دست خداست ..خدابزرگه

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
آره بابا غصه جدایی رو نخوری اصلا هاااا...من ۹۵جداشدم عید ۹۶عقد کردم و ۶ماه بعد عروسی..همسرمم مجرد بو ...

گندم جون یکم بامن حرف بزن من الان همینطورم انقدغصه میخورم که چرا منو اون همه اذیت کردن بعد دخترای خودشون خوش و خوشحالن اما با من بد کردن

آخه عدم تمکین وقتی می‌تونه بگیره که بگه من فرستادم دنبالش برنگشت یا دادگاه ازت بپرسه بگه برمی‌گردی ...

اينقدر نميدونم والا من از چيزاي ك ديدم فعلا اينو فهميدم واين ك بخاد برگردي رو مطمئني؟؟؟؟؟

وقتي عدم تميكين بگيره فك كنم مهريه و نفقه نميگيري

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..
آره بابا غصه جدایی رو نخوری اصلا هاااا...من ۹۵جداشدم عید ۹۶عقد کردم و ۶ماه بعد عروسی..همسرمم مجرد بو ...

منم دارم نابودمیشم از دردنامردیش

شرف نداره بیاد بگه طلاقت میدم اصن

شما توافقی جداشدین یا مهریه گرفتین؟ چندماه طول کشید وکی دادخواست داد؟

اينقدر نميدونم والا من از چيزاي ك ديدم فعلا اينو فهميدم واين ك بخاد برگردي رو مطمئني؟؟؟؟؟ وقتي عدم ...

نه مهریه تحت هر شرایطی باید بدن

فقط در مورد نفقه اس که از وکیل پرسیدم گفت اون بره بگه زنم تمکین نکرده وترک منزل کردن خب دادگاه میگه درخواست تمکین بفرست براش

منم میگم برمیگردم و درخواستش ردمیشه

اره اینکاروکردم

کاش دوباره میرفتی خونه شاید باردوم راه میداد و اگه راه نمیداد زنگ میزدی پلیس بیاد یکباردیگه برو دم خونتون اینبار با دوسه نفر غیراز اقوام درجه یک اگه راه نداد برو درخواست نفقه و مهریه بده