2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زیاد😐شاید۲۰۰۰تابیشتروکمترهم هست البته راستش رژیم پشت سرهم نمیگیرم بعدیه مدت ولش میکنم اصلااحسا ...

عزیزم روزی ۵۰۰تا از کالریت کم کن حلقه بزن و شیرینی و تنقلات اصلا نخور 

اینجوری خیلی راحت بدون عوارض وزن کم میکنی 

عزیزم روزی ۵۰۰تا از کالریت کم کن حلقه بزن و شیرینی و تنقلات اصلا نخور  اینجوری خیلی راحت بدون ...

یعنی شماباهمین روش لاغرشدی؟حلقه بلدنیست رقص خوبه؟مثلادرهفته چندباربرنج میخورین چندقاشق؟

یعنی شماباهمین روش لاغرشدی؟حلقه بلدنیست رقص خوبه؟مثلادرهفته چندباربرنج میخورین چندقاشق؟

عزیزم اشتباهی ک کردم ماه اول کلا برنج و نون حذف کردم همش سبزی میخوردم ریزش مو گرفتم

گلم برنامه مانکن نصب کن

بعد طبق اون برنج بخور یا نون

ببین تا چه حد مجازی

اوایل ۷تا قاشق برنج با ۲تا قاشق خورشت میخوردم فقط برنجمم بیشتر کته ای بود چون زود سیر میشی.واسه اینکه سیر بشی ماست و میوه قبل غذا بخور یا ماست و کدو ک واقعا شکم رو صاف میکنه

صبح تا صبح نصف استکان عرق زیره با اب ترکیب کن ناشتا بخور

قبل از خواب هم دمنوش دارچین و هل بخور

ماست اسفناج بخور 

۲ خیار حلقه حلقه کن با ۱ لیمو و۳تا لیوان اب ترکیب کن بذار شب تا صبح تو یخچال بمونه احساس گرسنگی کردی بخور اگر باز احساس گرسنگی کردی بعد غذا بخور عزیزم

ب جای قند از خرما استفاده کن

صبجونه هم کشمش بخور 

میان وعده شیر خرما بخور یا میوه

بیسکویت بیشتر ترد بخور

من الان معدم انقد کوچیک شده ک فقط شام میتونم بخورم ناهار بخورم دیگه شام نمیتونم بخورم

اره رقص هم عالیه ولی رقص تند جوری ک عرق بریزی 

برنج هفته ای ۲بار هم بخوری کافیه نیاز نیست هر روز بخوری من الان ۲روزه نون و برنج نخوردم البته رویه همیشگیم نیستا میخام یکم به نخوردنشونم عادت کنم

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه

خودسررژیم‌نگیرعزیزم‌ از دوره های سالم‌خوری خانم ساداتیان استفاده کن من‌ که راضی بودم دوماهه ۱۲کیلو کم‌کردم  بدون محدودیت وگرسنگی با هوازی تو خونه کارش عالیه 

ایدی تل گرامشون ppppp_e@