2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین یه دختره که الان شده عروس فامیلمون .دوسال پیش به پسر فامیلمون نظر داشت با هر ترفندی بود شماره پسره رو پیدا کرد دوسااال رو مخش رفت تا پسره رو کشید سمت خودش و عاشقش کرد به اصطلاح.بعد که ماجرای خواستگاری شد هی لفت میدادن و جواب اوکی رو نمیدادن البته نه هم نمیگفتن.شونصدتااا جلسه گذاشتن.جالبه که خانواده های دوطرف هم میدونستن ولی مامان دختره و خودش حسابی فیلم بازی کردن تا بالاخره اوکی دادن.جالبه دختره گفته بود من قصد ازدواج ندارم😁روز عقدشم هرکی تبریک میگفت بهش اونم میگفت بالاخره بله رو ازم گرفتن دیگه😑😑😑😑😑😑😑

خلاصه که اینجوری با سیاست پیش برو

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔

واقعا واسم تصورش سخته ک دو نفر بدون عشق و علاقه و اشنایی باهم ازدواج کنن. ب نظرم دوستی خیلی لازمه واسه ازدواج

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

منظورت ازهمه چی ازروابطتون میدونه چیه

من بادوست پسرم ازدواج کردم میامدخواستگاری بابام اجازه نمیدادبعدش مثلامن به خواهرشوهرم میگفتم دعوام شدفلان اتفاق افتادسرقباله برون نمیذاشتن مهریه که میخام میگفتن شماطلاق میگیریدبعدعقدوداداش من میفته زندان من بیادپول بدم بیارمش بیرون 

من که مهریه خودماگرفتم ولی بعدش دیگه قطع رابطه کردم باهاشون