یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حق مالی که بابام تا زنده بود به خودم و پسرم داده برادرامم اهل این که حقمو ضایع کنن نیستن ولی معنوی تا دلت بخواد تبعیض گذاشته و میذاره مامانم منم عادت کردم از زندگیم حذفش کردم
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
خانواده پدریم و خانواده همسرم متاسفم برای این طرز تفکر قدیمی و بی پایه و اساس... تا وقتی تو فرهنگی زن خونه نشین باشه و به خودش اهمیت نده و کار و تلاش نکنه همینه که هست...تجربه شده برام تو خانواده هایی که زن نمیتونه از پس خودش بربیاد فک میکنن پسر بیارن خیلی کار شاخی کردن
معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون... صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
تا دلت بخاد خونوادم اینجورن. جالب اینجاس پسراشونم هیچ پوخی نیستن. حتی پسر فامیل رو به حرف دخترشون ترجیح میدن. بسکه احمقن دیگه. نمیتونی احمقها رو عوض کنی