2777
2789
عنوان

خانم ها بیان

46 بازدید | 5 پست

چکار کنم؟؟ عادتم منظم نیست تاریخش همش تغیر میکنه بعضی وقتا خیلی کم خونریزی دارم در حده لکه بینی بعضی وقتا انقد زیاد میشه ک از چنتا پد باید استفاده کنم😐

رحمی به حالم کن
یه چکاپ برین 

رفتم از همون موقع ک به بلوغ رسیدم نامنظم بود میرفتم تا دوسال میگفت عادیه الان از دو سالم بیشتر گذشته ۱۸ سالمه بازم رفتم بخاطر نامنظم بودنش دارو داد خوردم خونریزیم زیاد شد یدفعه دیگه ک بخاطر خونریزی زیاد رفته بودم بهم یه قرصی داد ک اونو خوردم خیلی کم شده الان در حد ماهی چند تا لکه!! هر جاشو درست میکنم یجا دیگش خراب میشه

رحمی به حالم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم از همون موقع ک به بلوغ رسیدم نامنظم بود میرفتم تا دوسال میگفت عادیه الان از دو سالم بیشتر گذشته ...

ورزش کنین .پیاده روی وشنا ورزشایی هس که کمک میکنه پریود منظم بشه اما بازم یه چکاپ برین وبگین یه آزمایش هورمونی براتون بنویسه 

ورزش کنین .پیاده روی وشنا ورزشایی هس که کمک میکنه پریود منظم بشه اما بازم یه چکاپ برین وبگین یه آزما ...

ورزشم میکنم سونو رحم و تخمدانم رفتم ولی آزمایش هورمون ندادم

رحمی به حالم کن