2777
2789
عنوان

مجردها گوش کنن

258 بازدید | 10 پست

خانوما من قبلا هم تاپیک زده بودم ولی باز میخام خواهرانه یه نصیحت بکنم. تو رو خدا از رو احساس یا از ترس تنها موندن تن به ازدواج ندین. سفره ای که باز نشده یه عیب داره اونکه باز شده ۱۰۰تا. خوب سبک سنگین کنید.نمیگم کسی ۱۰۰درصده ولی اگر موضوعی هست که براتون مهم و ماژور هست تو رو خدا نادیده نگیرین. فک نکنین بعدا درست میشن. خوب تحقیق بکنید. پسرا خیلییییی مارموزن. اصلا اونی نیستن که نشون میدن

برای منم دعا کنید

گاهی اوقات تنها موندن می ارزه به یه زندگی که همش داری میسوزی و می سازی. لااقل اونجوری مشکلت فقط تنهایی هست و طرف مقابلت هم فقط خودتی نه چند نفر که زبون نمی فهمن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته که همه اینو میدونیم ولی هر از گاهی شدییییییدا لازمه یکی یادآوری کنه بهمون... مرسی 🙏

امیدوارم هر چه زودتر مشکلت حل بشه و زندگی بهتری داشته باشی ❤

⭕ مترجم هستم. اگه نیاز به ترجمه داشتین بهم پیام بدین

فقط اونجاش که گفتین پسرا خیلی مارموزن

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

کاملا موافقم. دوس پسری داشتم که تنبل و خیلی بددهن بود. اما ادعا میکرد دوستم داره. بخدا هرچی اصرار کرد صیغه بخونیم بینمون قبول نکردم. هرچقد گفت تو نامزدمی زیر بار نرفتم. آخر سر ترکش کردم. چون می دونم آدما بعد ازدواج شاید 20 درصد بدتر بشن اما قطعا بهتر نمیشن. 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

نه نمیخوام بگم بدبین باشیم. منم این راهو رفتم میدونم ادم نیاز به همدم داره. هیچ کس هم ایده ال نیست. ولی بعضی وقت ها متاسفانه کورکورانه تصمیم گرفتن اثرات خیلی بدی داره. فقط میخوام بگم اگر چیزی هست که می بینین در اینده براتون دردسر ساز میشه رو نادیده نگیرین.

تاپیکهای قبلیتو خوندم شما برات مادیات اهمیت داره.

وهمش میگی همسرت اخلاقش خوبه.

من قبلا کسیو دوس داشتم اگه خودمم پول داشتم 

بهش جواب مثبت میدادم که جفت اه در بساط بودیم