2777
2789

ماشاالله لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم 3بار 

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سور فلق و ناس بین الطلوعین و بعد از غروب آفتاب بخون

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 
فقط صدقه دادنش تأثیر داره...

امروز شوهرم تصادف کرده خدا بهش رحم کرده اصلا بغیر از اونم خیلی خطر از سرش رد شده

خدا جونم فقط به امید خودت ....                                                      نی نی سالم بهمون بده
میدونین چوری باید جلوشو گرفت ؟ الان یه چند وقتیه بی دلیل داریم بد میاریم

مرتب حمام کردن (دلیلش رو نمیدونم ولی یکی از دوستام تو یک کتاب خونده بود)

خواندن آیه الکرسی و بسم الله گفتن موقع خروج از خونه و یا موقعی که کسی وارد خونه میشه

هر روز صدقه بدین اگر شده یک تومان

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
تو چنین مواردی یه قربانی کنید  حتی یه مرغ   هدف خون ریختن باشه و قربانی رو به یه فقیر بدهی ...

اره همیشه قربانی میدیم ولی ماشینمونو که عوض کردیم ندادیم دیگه حالا یه چند وقتیه که این ماشینه همین طوری داره بد میاره

خدا جونم فقط به امید خودت ....                                                      نی نی سالم بهمون بده
امروز شوهرم تصادف کرده خدا بهش رحم کرده اصلا بغیر از اونم خیلی خطر از سرش رد شده

منم صدقه میدم...شوهرم تو یه روز هم بدجور خورده بود زمین هم ماشینی که سوارش بوده تصادف کرده...خداروشکر طوریش نشد...همیشه با هزینه ی صدقه مشکل داشت...بعد این اتفاق بهش گفتم اگه الآن سالمی از صدقه سری صدقه هایی بوده که من دادم وگرنه ممکن بود الآن بیمارستان باشی...

بچه بودم دیدم که پیرزنای فامیل تخم مرغ میگرفتن دستشون بعد چن تا خط مینداختن روش بعد میگفتن رفع بلا شد