2821
2789

چند وقتش بوده؟ بستگی ب سن و نوع پوست داره بچه من3 روزه افتاد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش حلقه نمیکردی جراحی خیلی بهتره سرِ یه هفته هم برای پسر من کامل خوب شد

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

پس چرا من  پسرم ختنه کردم حلقه نداشت

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

هر روز دو سه مرتبه در آب گرم و شامپو بذار حتما 

من دکتر گفت گوش ندادم توی ۸ روز حلقه خیلی کم تغییر کرد گذاشتم تو اب ولرم رو به گرم و شامپو مرتب تو دو روز دو روزه افتاد

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
وای پسر من تو ۵ماهه هنوز ختنه نکردم از ترس

سریع انجام بده تا نیوفتاده چهار دستو پا

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤