کجایی هستی؟؟ من خوزستانم ما هم عیدی میارن برا دخترا فردا قراره برام مامانم اینا لیارن البته ما چهار سال و نینه عروسی کردیم ولی هیچوقت کسی رو نگفتم بیان کلا کسی رو نمیگیم بیاد
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
مادرم که میگه هممممه رو بگو مامان باباشو عمشو مادربزرگشو
بستگی به رسماون داره ولی ما کسی رو نمیگیم
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
ما حتی برا مامانامون هم دایی و پدربزرکا باید بیارن برا مامانمم میارن مامانمم برا دختراش و خواهرشوهرش ببره کلا نا اخر عم باید برا دختر ببرن
من خودم الان زنگ زدم گفتم چیزی نیارید برام تو این گرونی اصللللا قبول نکردن بابام بااینکه خودش هفتادو پنج سالشه بااشتیاق میره برا پنجتا دخترش و خواهرش میخره