2777
2789
عنوان

اگزمای نوزاد

227 بازدید | 13 پست

سلام خانما پسرم دوماه و نیمه هستش از پنج روزگیش روگونه هاش  جوش های ریزی میزنه و شیرخشک هم میخوره اول ک اپتامیل میخورد اگزماش بیشتر بود ک تغییر دادیم ب نان نصبت ب اول بهترشده ولی برطرف نشده دکتر بردم ک کرم ایروکس داد فایده نداشت دوباره دکتر بردم پماد هیدروکرتیزون داد بازم جواب نداد کرم سیوند داد بازم جواب نداد،حالا یکی از اشناهامون گفت بچه من اینجوری بود بتامتازون یک درصد زدم سریع خوب شده .حالا کسی بوده با بتامتازون جواب گرفته باشه بزنم برای پسرم یا نه؟

بوسشم میکنید؟؟؟

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلا

بتا متادون برا حساسیت ولی نوزاد نمیدونم. دکتر به خواهرشوهرم برا بچه اش ی کرم دست ساز داد دو روزه خوب شد

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

عزیزم من برا پسرم بتامتازون و پماد آ د قاطی کردم زدم،پماد اد رو دو سه برابر بتا زدم،سریع خوب شد

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
عزیزم من برا پسرم بتامتازون و پماد آ د قاطی کردم زدم،پماد اد رو دو سه برابر بتا زدم،سریع خوب شد

اره دکتر گفت اگر خوب نشد بتا و اد برات تجویز کنم ولی الان دکترش نیست منم اون زمان نپرسیدم طریقه مصرفشو حالا اگه بتا حالی بزنم مشکل داره اصلا چرا با اد ترکیب کردید؟

عزيزم پسر من ٥ماهشه و من با اين مشكل مدتها درگير بودم و دقيقا اول ايروكس و بعد هيدروكورتيزون تست كردم و نشد .

اول اينكه خس خس سينه نداره؟تك سرفه ؟مقعدش قرمز نيس؟عطسه؟گرفتگي بيني؟

اگه هركدوم ازينا رو داره در كنار اگزماش،اصلا شير خشك نام معمولي رو نده ،چون خداي نكرده الرژيش ميمونه تا بزركساليش 

اما در ادامه ،من شير خشكو قطع كردم (نان ميدادم) و با شير خودم كمي بهتر شد ولي باز يكبار شديد ريخت بيرون،اين بچه ها الرژي دارن ،بايد چيزي كه بهش حساسند رو پيدا كني ،من الان رژيم غذاييمو رعايت ميكنم و يكهفته ست كاملا اوكي شده صورتش.

اگه خواستي بهت بگم چه كني،لبنيات گاوي ميخوري؟

باران که ببارد تنها نخواهم بود 

سلام گلم دقیقا پسر منم مثل پسر شما بود فقط من شیر خودمو میخورد وباید یه عالمه رعایت میکردم خیلی چیزا از برنامه غذاییم حذف شد خیییلی هم بردمش دکتر ایروکس ثمین کلی پماد مختلف هیچ کدوم فایده نداشت تااینکه مجبور شدم ببرمش دکتر پوست دوسال پیش یه پماد براش نوشت که بخاطر تحریمها سفارش دادیم براش اوردن اون موقع هشتاد تومن بود با یدونه هم ترکیبی براش نوشت پماد گرونه رو بعد یه ماه که تموم شد گفت دیگه لازم نیست دوباره استفاده کنه ولی ترکیبی رو هربار میرفتیم تغییرش میداد ولی خداروشکر کامل خوب شده بود تا اینکه چندوقته خیلی شیر پاکتی میخوره بازم اگزماش برگشت ولی همین که قط کردم شیرو الان خوب شده

اره دکتر گفت اگر خوب نشد بتا و اد برات تجویز کنم ولی الان دکترش نیست منم اون زمان نپرسیدم طریقه مصرف ...

اره عزیزم حتما با اد قاطی کو،بعد اگه اگه بتا اندازه ی نخود زدی از اد اندزه سه تا نخود قاطی کن،هفته اول سه بار در روز بزن هفته دوم دو بار هفته سوم یک بار،البته اصلا نمیکشه به. هفته دوم،زود خوب میشه

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792