2777
2789

منم دخترمو از پوشک گرفتم خیلی وقته

ولی بعد ی مدت بعداینک یه کوچولو تو شلوارش میریزه بهم میگه گاهی اصلا نمیگه

خیلی ناراحتم😥

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینها دیگه هست گهگاه ناراحتی نداره سرگرم بازی میشن

آره اکثرا سرگرم بازی ک باشه یا دیر میگه یا نمیگه

خیلی خودشو نگه میداره تا جایی ک ی کوچولو میری ه بعدمیگه

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
آره اکثرا سرگرم بازی ک باشه یا دیر میگه یا نمیگه خیلی خودشو نگه میداره تا جایی ک ی کوچولو میری ه بع ...

راستی من از این قصری کوچیک ها گذاشته بود کنارش تا چندین ماه که مجبور نباشه بره دستشویی

میرفت جاو تلوزیون مینشست روش

چاره ای نبود

هیچ طریقی وسط بازی اتاق رو ول نمیکرد یا تلوزیون رو

خدا منو بکشه دخترم تا ۲ سال و نیمگی‌ ۳ بار پیش اومد که سرگرم بازی بود ی کوچولو شلوارش خیس میکرد منم زدمش‌.چقدر من بدم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
خدا منو بکشه دخترم تا ۲ سال و نیمگی‌ ۳ بار پیش اومد که سرگرم بازی بود ی کوچولو شلوارش خیس میکرد منم ...

منم چندین بار دعواش کردم

داره دیوونم میکنه دیگه

مخصوصا ک نزدیک عیده عیدم میریم شهرستان

پسر اول من دقیقا تا 4سالگی 90 درصد مواقع میریخت یه ذره تا میرفت!

ممنون بابت راهنمایی هات