arti97 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 868 عنوان گرفتن از پوشک 124 بازدید | 10 پست دوستان پسرمن دوسال و نیمشه هرکاری میکنم از پوشک بگیرمش نمیشه بعداینکه کارشو میکنه بهم میگه این باعث میشه خیلی میسوزه چیکار کنم 1397/12/26 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98492 خوب من اگه میخواستم صبر کنم خودش بگه نمیشدکلا بازش کردم اولی که نقطه ای از خونه نموند نجس نشهدومی هم به هرحال...تازه باید میبردمش تا چندین ماه خودم...خبر نمیکرد
سما۷۵ عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 8905 منم دخترمو از پوشک گرفتم خیلی وقتهولی بعد ی مدت بعداینک یه کوچولو تو شلوارش میریزه بهم میگه گاهی اصلا نمیگهخیلی ناراحتم😥 خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/ The one who loves you, says it once and proves it ten times! کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98492 منم دخترمو از پوشک گرفتم خیلی وقته ولی بعد ی مدت بعداینک یه کوچولو تو شلوارش میریزه بهم میگه گاهی ا ... اینها دیگه هست گهگاهناراحتی ندارهسرگرم بازی میشن
سما۷۵ عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 8905 اینها دیگه هست گهگاه ناراحتی نداره سرگرم بازی میشن آره اکثرا سرگرم بازی ک باشه یا دیر میگه یا نمیگهخیلی خودشو نگه میداره تا جایی ک ی کوچولو میری ه بعدمیگه خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/ The one who loves you, says it once and proves it ten times! کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98492 آره اکثرا سرگرم بازی ک باشه یا دیر میگه یا نمیگه خیلی خودشو نگه میداره تا جایی ک ی کوچولو میری ه بع ... پسر اول من دقیقاتا 4سالگی 90 درصد مواقع میریخت یه ذره تا میرفت!
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98492 آره اکثرا سرگرم بازی ک باشه یا دیر میگه یا نمیگه خیلی خودشو نگه میداره تا جایی ک ی کوچولو میری ه بع ... راستی من از این قصری کوچیک ها گذاشته بود کنارش تا چندین ماه که مجبور نباشه بره دستشوییمیرفت جاو تلوزیون مینشست روشچاره ای نبودهیچ طریقی وسط بازی اتاق رو ول نمیکرد یا تلوزیون رو
sophiajooooooon عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 خدا منو بکشه دخترم تا ۲ سال و نیمگی ۳ بار پیش اومد که سرگرم بازی بود ی کوچولو شلوارش خیس میکرد منم زدمش.چقدر من بدم موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
ritta_97 عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 3060 خودت تایم بگیر هر ربع ساعت بش بگو بیا ببرمت دشویی..یا هر نیم ساعت هر جور شده ببرش دشویی کم کم یاد میگیره خدایا شکرت💕
سما۷۵ عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 8905 خدا منو بکشه دخترم تا ۲ سال و نیمگی ۳ بار پیش اومد که سرگرم بازی بود ی کوچولو شلوارش خیس میکرد منم ... منم چندین بار دعواش کردمداره دیوونم میکنه دیگهمخصوصا ک نزدیک عیده عیدم میریم شهرستان خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/ The one who loves you, says it once and proves it ten times! کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه
سما۷۵ عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 8905 پسر اول من دقیقا تا 4سالگی 90 درصد مواقع میریخت یه ذره تا میرفت! ممنون بابت راهنمایی هات خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/ The one who loves you, says it once and proves it ten times! کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه