2821
2789

بایک آقایی دارم اشنامیشم

خاستکارمه

به هم پیام میدیم زنگ میزنیم...

ازدیروزساعت2خبری ازش نیست

زنگم زدم جواب نداد

یعنی منصرف شده؟

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد اون دختره انداختیم که رفته بود خونه خاستگارش همش گریه میکرد😒 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

ممنون عزیزم

آشناییمون مجازی بود

گفتم مامانم قبول نمی کنه بدونه

گفت خب یکچیزی بهش بگو خودت

نمیدونم حالاچراخبری ازش نیست؟نکنه مرددشده

وگرنه خودش ازم خوشش اومده

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش

من چندبارگفتم ادامه ندیم

اون گفت دوست دارم باهات بیشتراشناشم

محل کارش روجمعه نشونم داد...قابل اعتماده...جفتمون ازهم خوشمون اومد

اماازدیروزخبری ازش ندارم ساعت2

زنگ زدم جواب نداددیشب

نمیخام دوباره زنگ بزنم بهش

بیخیالش شو احتمالا جای دیگه مشغول مخزنیه

نه اینومطمئنم

پسرخالش اومده خونش تازه

درگیریک کار یه...

اماخب حداقل یک پیام میداد

نه اینومطمئنم پسرخالش اومده خونش تازه درگیریک کار یه... اماخب حداقل یک پیام میداد

پاپیچ نشو بعدم بگو فکرکردم منصرف شدی گفتم مزاحمت نشم

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

مجازی چطور اعتماد داری بعدشم وقتی جواب نمیده لابد براش مهم نیستی پسر و مردا اگه کسی براشون مهم باشه طرفشونو بیخبر نمیزارن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

فک نکنم جدی باشه حرفش..

آخه گفت باخانوادت صحبت کن

پسرخوبیه اهل سرکارگذاشتن ونامردی نیست

شایداونم به آشنایی مجازی مرددشده

یا چون من زیادزنگ زدم نارحته

حس کرده وابسته شدم

آخه گفت باخانوادت صحبت کن پسرخوبیه اهل سرکارگذاشتن ونامردی نیست شایداونم به آشنایی مجازی مرددشده ...

کلا مرد از سخت بدست آوردن لذت میبرن

شما اصلا بهش زنگ نزن.همون یبارم کافیه

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁
کلا مرد از سخت بدست آوردن لذت میبرن شما اصلا بهش زنگ نزن.همون یبارم کافیه

توتل پیام داده سلام عزیزم

صبحت بخیر

میخام سردجواب بدم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز