2777
2789
عنوان

عکس مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 39 پست
اره اعصابم خورده هاااااا امروز تولدمه  کادوعم نگرفتم من از این مانتوعا میخاااااام

تولدت مبااااارکککککک عزیزدلمممم..همین الان برو دوتاازین خوشکلا ترجیحااولی و دومیو سفارش بده واسه کادو تفلدت😍😍😍😍😍

علی و عسل زیبای مامان♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبااااارکککککک عزیزدلمممم..همین الان برو دوتاازین خوشکلا ترجیحااولی و دومیو سفارش بده واسه کاد ...

نمیتونم کهههه ایران نیستمممم که اعصابمم خورده ها

مرسی بابت تبریکت

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
نمیتونم کهههه ایران نیستمممم که اعصابمم خورده ها مرسی بابت تبریکت

اره میدونم اینجانیستی..ان لاین سفارش بده خب😄😄😄😄یااینکه شمام مثه من خرید غیرحضوری رو دوس نداری؟

علی و عسل زیبای مامان♥
اره میدونم اینجانیستی..ان لاین سفارش بده خب😄😄😄😄یااینکه شمام مثه من خرید غیرحضوری رو دوس نداری؟

مگه میفرسن اینجا؟ بعد لابلای این خارجیا اینارو نمیتونم بپوشم

اثن اینجا نافرمه اگه از اینا تنم کنم

فکر میکنن خل شدم

یا زیادی شیکم 

ایران بیا هم نیستم

اما دللللللللم میخوادشووووووووون

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
میشه منم عکس مانتویی که دست خیاط دادم برام بدوزه رو تو تایپیک شما بذارم

حتما عزیزم و لطفا

بیشتر شبیه پرده پذیرایی و روبالشتی هستن 

عههههههههه دلم خنک شه که پس نمیتونم بخرمشون؟ 😂

مگه میفرسن اینجا؟ بعد لابلای این خارجیا اینارو نمیتونم بپوشم اثن اینجا نافرمه اگه از اینا تنم کنم ...

دلایلت قانع کننده بود پس باهم از دیدنشون لذت ببریم😅😅😅

علی و عسل زیبای مامان♥