2777
2789
عنوان

چرا امسال ؟؟

134 بازدید | 14 پست

بچه ها چرا امسال انقد لباسا و کیف و کفشا و روسریا و مخصوصا مانتوها انقدر خز و زشت و گرونن ؟ حالم ب هم خورد 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا

باورت میشه 5 ساعت کل بازارو زیر و رو کردم دریغ از چیزی ک چشممو بگیره  همش تکراری وزشت و بی کلاس  و گروووون😢شایدم فقط شهر ما اینطوره .بوشهر اخه بازار نداره

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
خب احتمالا سمت خز و زشت فروشا رفتی دیگه😶.. ولی گرون بودنو باهات شدید موافقم😐

سهر ما همه چی تو بازار خزه خخخ. گرونم هس کاش این خزیجات ارزون بود حداقل

چون صنعت مد داره به نابودی میره با این مدل مانتو ها    

دقیقا من یکماهه تو اینستا میچرخم دنبال ی مدل مانتوی خوبم ک بووزم ولی نیس . واقعا صنعت مد داره افت شدید میکنه تو کشور ما 

آره واقعا مدل مانتوها بد بود شبیه لباس کولی ها بود مد امسال افتضاحه من ک تیراژه و میلادنور و پلاتین و بوستان رفتم فقط اعصابم خورد شد آخرش تونستم از نصر خرید کنم اینهمه گشتم بی فایده بود 

آره واقعا مدل مانتوها بد بود شبیه لباس کولی ها بود مد امسال افتضاحه من ک تیراژه و میلادنور و پلاتین ...

خداروشکر میشه بپرسم اخرش چ مدلی گرفتین   عکسشو بفرستینم خوب میشه

خداروشکر میشه بپرسم اخرش چ مدلی گرفتین   عکسشو بفرستینم خوب میشه

الان پاشم شوهرم بیدار میشه حال ندارم بهش توضیح بدم چیکار میکنم 

مانتوم سادست تقریبا تا زانو دو تا جیب بزرگ داره مدلش هم از این گشاداست فردا عکس میفرستم تو تاپیکت

باورت میشه 5 ساعت کل بازارو زیر و رو کردم دریغ از چیزی ک چشممو بگیره  همش تکراری وزشت و بی کلاس ...

نه والا منم امسال مانتو به درد بخور ندیدم؛همه جلو باز و بدریخت و گرون

خدایا بابت همچی شکرت
الان پاشم شوهرم بیدار میشه حال ندارم بهش توضیح بدم چیکار میکنم  مانتوم سادست تقریبا تا زانو دو ...

اها ممنون گلم . از مدل گشاددا بدم میاد چاقترم میکنه اخه من xlم

نه والا منم امسال مانتو به درد بخور ندیدم؛همه جلو باز و بدریخت و گرون

دقیقا اصن چیزی ب نام دکمه رو کلا برداشتن 

دقیقا اصن چیزی ب نام دکمه رو کلا برداشتن 

خب باید به سلیقه همه بیارن؛همه که جلو باز دوست ندارن؛جلوبازاشونم دقیق مثل بادکنکی هستن که بادشو خالی کردن😂😂

خدایا بابت همچی شکرت