2777
2789
عنوان

کالسکه

229 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ،کسی کالسکه داره که دیگه نخواد استفاده کنه و بخواد ببخشه ،برای یه بنده خدایی میخوام که توان خریدشو نداره و یه بچه ی 6ماهه داره والان به شدت نیاز داره،ممنون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشگلی بیماری چیزی داره ک نمیتونه بغل کنه یا ن همینجوری میخاد 

فقط سواله ها ن اینکه خدای نکرده بخام فوضولی کنم ک چرا و فلان 

چون من دارم خودمم باردارم ولی اگه بدونم طرف مشگلی چیزی داره ک نتونه بغل کنه خب میدمش بهش

البته نو نیست مال بچه اولم بوده 

ی صلوات لطفا از ته دل برای براورده شدن حاجات و رفع مشگلاتم🙏🙏🙏❤😘😙
مشگلی بیماری چیزی داره ک نمیتونه بغل کنه یا ن همینجوری میخاد  فقط سواله ها ن اینکه خدای نکرده ...

عزیزم گفتم ،دوباره باردارشده کمردرد داره میگه بغلش میکنم گردن و کمرم درد میگیره و دستام بی حس میشه ،ماشالله پسرش تپله.

عزیزم دوباره ناخواسته باردارشده و کمردرد داره میگه سختمه بغلش کنم.

خوب چرا انقد بیرونه،کمتر بره و بیاد،مگه پیاده روی میره با بچه،بچرو بده بغل شوهرش

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
اون که ماشین نداره و همه جا پیاده ست کالسکه براش از نون شبم واجب تره. وگرنه درد دست و گردن پدرشو درم ...

بچرو بده بغل شوهرش،زیاد بیرون نرن،دو استقامت که نمیخای با بچه بری

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
خوب چرا انقد بیرونه،کمتر بره و بیاد،مگه پیاده روی میره با بچه،بچرو بده بغل شوهرش

عزیزم تا جایی که من میدونم شوهرش صبح میره شب میاد آدم که نمیتونه بچه کوچیکشو تنها بذاره برای خرید،درمانگاه ،کارای بهداشتی بچه و خودش مجبوره بچه رو ببره ...

بچرو بده بغل شوهرش،زیاد بیرون نرن،دو استقامت که نمیخای با بچه بری

شوهره از صبح تا شب سر کار باشه و خانم مجبور باشه با دو تا بچه بره کار اداری انجام بده باز هم میگی نره؟؟ چند وقت دیگه روزها بلند میشه. تو خونه موندن افسردگی میاره. نگین اینجوری