2777
2789
عنوان

لباس پسرم

326 بازدید | 26 پست

خانوما لباس پسرم.چطوره؟

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

ای جاااان مبارکه چقد خوشگله😍😍😍😍

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2سال و 2 ماهشه

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

ممنونم عزیزای دلم

نمیدونم جرا نمیتونم لایکتون.کنم

خطا میده

او خودا  اسی فقط اوخودا به کمپینت نره😆😆😆😆

نه نمیره

دوس دارم

اوخودا رو😂😂

مبارکه بهش میاد فقط مدل کمربندش قشنگ نیست

نظرتون محترمه عزیزم😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز