2777
2789
عنوان

بچم 😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 86 پست
باشه من نمي دونم چرا بعضيا الكي دعوا دارن من زود ب زود عوضش كردم نمي دونم چرا اينطور شد

شاید ب پوشکش حساسیت داره .نگران نباش ی پماد ادرار سوختگی خوب از داروخونه براش بگیر.مارک پوشکشو عوض کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا تا اطلاع ثانوی قبل اومدن به سایت چیزی نزن😐😐

ديگه دل ب دلت ميدم لوس نشو من نگران بودم سوالم هم بجا بود كسي اجبار نكرده تو تايپيك من بياي بخوني و منو دس بگيري   سايت هم مال تو نيس ك من اجازه بگيرم ازت گلم  

ديگه دل ب دلت ميدم لوس نشو من نگران بودم سوالم هم بجا بود كسي اجبار نكرده تو تايپيك من بياي بخ ...

تاپیک درسته گلم نه تایپیک😐

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
باشه من نمي دونم چرا بعضيا الكي دعوا دارن من زود ب زود عوضش كردم نمي دونم چرا اينطور شد

عزیزم خب امتداد خط باااسن باشه که مسخصه نباید التهاب داشته باسه 

تو عکس که مشخص نیست تو خودت داری میبینی 

میشن عزیزم توپولی ان تو پوشکم دو تا لپ با.سن به هم میچسبه خط چاک با.سنش عمیق تر به نظر میرسه اونوقت ...

ای خدا بچه نداشتن یه درده بعدم که داری چقدر سخته مراقبتش 

من دلم ریش شد از عنوان تاپیک 

تاپیک درسته گلم نه تایپیک😐

تاپيك تايپك پكنيك    اصن چ فرقي كرد  اصل مطلب ك متوجه شدي 😒بيخيال تورو خدا  من فك مي كردم ادماي ك تو دنياي مجازي ان نميتونن همو أذيت كنن

عزیزم خب امتداد خط باااسن باشه که مسخصه نباید التهاب داشته باسه  تو عکس که مشخص نیست تو خودت د ...

اره متاسفانه اما انقد تا ديدن ي دفعه أبيس جا خوردم نفهميدم چي نوشتم  😞