2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه بییوتی بلاگرخیلی معروف که قبولش دارم ...بسیار بسیار از لوشن تیری موگلر تعریف میکرد ...

میگفت فوققققاللللعاااادددده سکسیه وعالی

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
یه بییوتی بلاگرخیلی معروف که قبولش دارم ...بسیار بسیار از لوشن تیری موگلر تعریف میکرد ... میگفت فوق ...

تیری موگلر ؟ من دارم ولی متوجه منطورتون نمیشم یعنی چجورین من که چیزی متوجه نشدم اتفاقا همیشه میزنم

تیری موگلر ؟ من دارم ولی متوجه منطورتون نمیشم یعنی چجورین من که چیزی متوجه نشدم اتفاقا همیشه میزنم

تیری موگلر یه برنده تمام لوازم آرایشیه من لوشنش رو میگم نه ادوکلن که ادوکلنش هم یه عالمه مدلای مختلفش هست..

سکسی یعنی اینکه بسیار بسیار موقعیت های محرک ورمانتیک برای آقایون بوجودمیاد..وکلا دلبرا است..

البته بیشتر توخونه واتاق خواب استفاده میشه

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

یکی از همکارای من یه ادوکلن محرک میزنه 

البته محرک اعصاب 

بوی بازار عربها و جوراب میده 

میخوای اسمش رو بپرسم برات ؟😂

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

2824
2823
2791
2779
2792