2777
2789

چند هفته ای؟من معاینه لگن دوهفته پیش شدم.گفت یه هفته بعد بیا.بعدش که رفتم‌معاینه کرد که ببینه دهانه رحم باز شده یا نه‌بازنشده بود گفت ۵ روز دیگه بیا

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش میکنی؟ طب فشاری؟   من اینارو انجام میدم کلی ام راه میرم تو خونه

نه 😒طب فشاری چیه؟؟؟ورزش میکنم دوتا حرکت انجام میدم خسته میشم😣روزیم ۱۵ تا۲۰ دقیقه بیشترنمیتونم راه برم

نه 😒طب فشاری چیه؟؟؟ورزش میکنم دوتا حرکت انجام میدم خسته میشم😣روزیم ۱۵ تا۲۰ دقیقه بیشترنمیتونم راه ...

خب همونه باز نشدی طب فشاری یک نقاطی تو بدن که فشار میدی هورمن اکسیتوسین ترشح میشه . که همون هورمون زایمان .

سرچ کن پیدا میکنی .

ورزش الا کلنگ . کَت ..... اینا سر بچرو میاره تو لگن فشار میده رو دهانه رحم باز میشی .

خداروشکر
خب همونه باز نشدی طب فشاری یک نقاطی تو بدن که فشار میدی هورمن اکسیتوسین ترشح میشه . که همون هورمون ز ...

بعد مم یه مشکل دیگه ام دارم.وزن بچتون چقده؟وزن بچه من۴ کیلو بودپنج شنبه😧خیلی میترسم

بعد مم یه مشکل دیگه ام دارم.وزن بچتون چقده؟وزن بچه من۴ کیلو بودپنج شنبه😧خیلی میترسم

من با برنامه غذا خوردم تازه بچم دو هفته از سنش جلواِ  

خودت چقدر اضافه کردی؟

من تو ۳۵ هفته و ۵ روز ۲۹۰۰ بود 

خداروشکر
من با برنامه غذا خوردم تازه بچم دو هفته از سنش جلواِ   خودت چقدر اضافه کردی؟ من تو ۳۵ هفته ...

من ۱۵ کیلو.منم سونو میگه۳۹و۶ روزم اما باپریود ۳۸و۵ ام.😣