2777
2789
عنوان

از دست این شوهرم اخه چیکار کنم من

| مشاهده متن کامل بحث + 2097 بازدید | 102 پست
مردا هار شدن😒

میگم پول بده برم سونو میگه بزار بمیره میخامش چیکار 😢😢😢😢😢😢اگه نداشت دلم نمیسوخت بخدا دارم خفه میشم دلم برابچم میسوزه چه گناهی کرده 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

ای وای نگو منم باشوهرم بددعواکردم آخرش بهش توهین کردم بااینکه مقصراون بود با اون توهینم بهش پشیمون شدم😭😭😭

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر مردی وارد حمام زنانه شود، زن ها او را می کشند و اما اگر زنی وارد حمام مردانه شود مرد ها همدیگر را میکشند در هر صورت مرد بدبخت کشته می شود

پیشاپیش روز مرد مبارک! 😝😝😝

درخواست دوستی ندید 
زیاد گریه کردن حرمت اشک رو از بین میبره و مردا بهش میگن اشک تمساح سعی کن بره هر چیزی گریه نکنی بیشتر ...

پیشش گریه نمیکنم تو اتاقم 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
2803
چند سالته؟

۲۵سالمه بچه بودم برادرم به زور شوهرم داد از همون روز اول اخلاقای گندش شروع شد

ای وای نگو منم باشوهرم بددعواکردم آخرش بهش توهین کردم بااینکه مقصراون بود با اون توهینم بهش پشیمون ش ...

اگه اخلاقش خوبه سعی کن خوب باشی برا من ادم نیست ولی من احمق حتی یبارم بهش چیزی نگفتم 

منم مث توام دارم دق میکنم😔

تو چرا 😔

2804
اخی عزیزم منم مثل تو هستم خدا لعنتشون کنه

باور میکنی حتی کوچیکترین محبت و بغلی برام عقده شده 😢

یازده ساله ازدواج کردم انقدر بهش گفتم و حرص خوردم شدم یه ادم عصبی و افسرده انگار با دیوارم خونواده ا ...

الهی عزیزم غصه نخور ب چیزای خوب فکر کن 

سعی کن یه حرفه یاد بگیری به جای غصه خوردن بری سرکار پول در بیاری جدا بشی یه زندگی جدید و بدون دردسر واسه خودت فراهم کنی 

اگولی پگولی 💓😻
2805
میفهمم عزیزم خیلی سخته،ولی کاش باردار نمیشدی😔

چون نمیشدم فکر میکردم دیگه نمیشم ولی بعد هفت سال شد .خودم عادت کردم طفلک بچه چه گناهیی کرده 😔

الهی عزیزم غصه نخور ب چیزای خوب فکر کن  سعی کن یه حرفه یاد بگیری به جای غصه خوردن بری سر ...

خدا ازش نگذره مگه میزاره چون میدونه کسی و ندارم اسم کار میارم میگه جدا شو برو بعد هر کاری دوست داری بکن 

خوب عزیرم چرا بچه دار شدی اینجوری یکی دیگه هم بدبخت میشه .اصلا خودت رو ضعیف نشون نده مردا کافی بفهمن زنا کسی رو ندارن تا میتونن اذیتش میکنن . اگه موقعیتش رو داری به خودت احترام بزار و ازش جدا شو .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
2801