یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه اینم ایدی تلگرامش Rostami146 خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن
مثل یه تیکه سنگ میمونه این همه ساله جونم به لبم اومده یه آدم سرد و خودخواه و خسیسه. نشستم با این وضع ام تو اتاقم گریه میکنم رفته نشسته پای تلوزیون انگار نه انگار
تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
ای بابا عزیزم مشکل همه جا هس سعی کن با شوهرت حرف بزنی مشکلتو حل کنی یا اگه حل نمیشه ولش کن بره ...
یازده ساله ازدواج کردم انقدر بهش گفتم و حرص خوردم شدم یه ادم عصبی و افسرده انگار با دیوارم خونواده امم از این بدتر به زور شوهرم دادن اصلا پیششون نمیرم که بخوام جدا بشم اونا بدتر اذیتم میکنن توی شهز غریب تک و تنها از گریه هم خسته شدم
تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤