2777
2789
عنوان

رفع یبوست

229 بازدید | 8 پست

پسر هفت ماهه م چند روزه یبوسته.رو شکمش حوله گرم میذارم ماساژ میدم روغن زیتون یکی دو قطره تو شیرش میریزم البته دو بار در میان.کره میدم میخوره،آب میدم ولی رفع نشده هنوز.

پیشنهادی دارین؟

تو این سن میشه شربت انجیر داد ؟

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اب سیب. البته اگر شیر مادر میخوره تا ده روز هم طبیعیه که دفع نداشته باشه. دخترم تا ۸روز هم نداشته. ...

فک می کردم آب سیب هم یبوست میکنه.دیشب دادم با کلی آب ولی نگران بودم بدترش کنه.

شیر خشک میخوره

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
اب سیب. البته اگر شیر مادر میخوره تا ده روز هم طبیعیه که دفع نداشته باشه. دخترم تا ۸روز هم نداشته. ...

دفع داره ولی خیلی سفت و با درد فراوان

فک می کردم آب سیب هم یبوست میکنه.دیشب دادم با کلی آب ولی نگران بودم بدترش کنه. شیر خشک میخوره

خود سیب یبوست میاره ولی اب سیب ملینه. گلابی و الو  همشون ملینن. حتی توت فرنگی ولی واسه زیر یکسال مناسب نیس

توی اب ولرم و با ماساژ شکم حتما دردش کمتر میشه. تجربه کردم. شیر خودتو میخوره؟

اگر که شیرتو میخوره. خودتم چیزای ملین بخور که اون از شیر به بدنش برسه مثل لبو .

توی اب ولرم و با ماساژ شکم حتما دردش کمتر میشه. تجربه کردم. شیر خودتو میخوره؟

نه متأسفانه شیر خشک میخوره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز