2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

366 بازدید | 26 پست

من پست قبلیم عکس سونو ان تی گذاشتم که کشی میدونه حدس بزنه و‌یه سری حالتهامم دوستان پرسیدن گفتم حالا امروز جنسیت بچه ان مشخص شده فکر کردم شاید این چند و چون حالتهای من و امتحان روشهای خانگی هر کدومش برای من به درد کسی بخوره البته که همه مثل هم نیستن ولی گفتم شاید به درد کسی بخوره

باشد که رستگار شویم😉

پسرم علیرضا ۱۳۹۸/۰۵/۳۱ به دنیا اومد و زندگی منو محمدرضا شادتر از قبل کرد. ان شاالله همه منتظرا این حس تجربه کنن به حق امام رضا

تهوعم از هفته ۷ شروع شد ۱۳ و ۱۴ اوجش بود الانم که ۱۵ هفته و ۲ روزمه یک مقدار کمتر شده ولی از بین نرفته

برای حالت تهوع ب۶ میخوردم که زیاد تاثیر نداشت ولی ۳ روز پیش رفتم از چیزی که ازش متفر بودم خوردم و باورم نمیشد پامو توی طباخی بزارم ولی سیرابی خوردم اون شب اصلا حالم بدتر شد انگار ولی از روز بعد و بعدترش خیلی بهتر شدم حالا نمیدونم تاثیر اونه یا دیگه داشت تموم میشد

پسرم علیرضا ۱۳۹۸/۰۵/۳۱ به دنیا اومد و زندگی منو محمدرضا شادتر از قبل کرد. ان شاالله همه منتظرا این حس تجربه کنن به حق امام رضا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی یادم رفت بگم بچه ام پسره

خودم دوست داشتم پسر باشه ولی وقتی حامله ای فقط میخوای سالم باشه و خواست خدارو ارجع تر از خواسته خودم میدونستم مه خداروشکر خواسته منو خدا یکی بود

به قول مادرم بچه اول که مهم نیست چی باشه ادم درهرصورت واسش ذوق داره

روشهای خانگی تعیین جنسیت

اول نمک انجام دادم که ابری شد و یعنی پسر پس درست بود

جدول چینی گفت دختره پس اشتباه بود

کلم قرمز بعدازظهر انجام دادم صورتی شد یعنی پسر ولی گفتن ناشتا درسته که من ناشتا انجام دادم تغییر رنگ نداد یعنی دختر که اشتباه 

حلقه من از قدیما یادمه میگفتن دایره بچرخه دختره خط صاف پسره ولی خیلی جاها برعکس اینو گفتن من با روش خودم رفتم و خط صاف شد یعنی پسر پس درسته

جوش شیرین مثل ابجو شد و کف کرد و فیش فیش یعنی پسر که درست بود

رحمم‌از بالا نگاه میکردم احساس میکردم یه ذره سمت راست قلمبه تره حالا نمیدونم ربط داره یا نه

بچه هم بیشتر سمت راست بود‌اانگار 

سینه راستم بزرگتر شده عجیبه که قبل بارداری سینه چپم بزرگتر بود‌الان راستی ازش جلو زده

صورتم جوشاش زیاد شد من جوش میزدم ولی بیشتر شد 

از پوست دستم که نگم براتون خشک خشک اصلا زخم شده خون میاد

رشد موهام زیاد شده عجیب

شکل حرف v تو چشم راستمه

از پونزده هفته ب بعد حالت تهوع و...تموم میشه.من از سیرابی خوشم میومد قبلا ولی موقعی ک باردار شدم یه بار هوس کردم شوهرم برام گرفت اورد بوشو ک شنیدم اصلن بهش دست نزدم تو طول برداری هم یادم میومد میخاستم بالا بیارم.بچمم دخمله الان یک ماهشه

خدایا همیشه مواظب دخترمو پسرم باش  🤲🤲

کف پاهام سرده یعنی یخ میزدم و جوراب میپوشیدم

موقع تهوع چیز خنک مخصوصا دوغ گازدار حالمو‌ بهتر میکنه

چیزای ترش خیلی دوست دارم

فعلا همینا امیدوارم به درد کسی بخوره

خودم که دنبال یه جا بودم همه چی که خودم امتحان کردم نتیجه گفته باشن

شاید یه کسایی مثل من باشن

دراخر خدا به همه منتظرا بچه بده به حق امام رضا که خودمم اول از خدا بعد از اون خواستم و همه باردارا هم به سلامت زایمان کنن و بچه های سالم نصیبشون بشه به حق فاطمه زهرا

از پونزده هفته ب بعد حالت تهوع و...تموم میشه.من از سیرابی خوشم میومد قبلا ولی موقعی ک باردار شدم یه ...

اره عجیبه این حاملگی

خدا حفظش کنه

منم پسر دارم واي تا ٣ ماه اصلا حالت تعوع و ويار نداشتم  بارداري ها متفاوته عزيزم

اره اصلا نمیشه پیش بینی کرد

خدا حفظ کنه گل پسرت رو

اها یکی بهم گفته بود تو ان تی اگه پسر باشه مشخص میکنه اگه گفت معلوم نیست یعنی دختره

به منم تو ان‌تی ۱۲ هفته و ۳ًروز گفت معلوم نیست

حتما باید سونو ان تی بدی واسه من افتاده 10عید روشی ب کار نبردی قبلش؟

سونو ان تی برای شناسایی مشکلات جنینی مخصوصا نشانگان داون یا همون مونگولیسمه

خیلی مهمه حتما دنبال جایی باش که اون تایم باشن البته تا ۱۳ هفته ۶ روز فکر میکنم وقت داشته باشی