2777
2789
عنوان

چقد همه چیی گرررووون شدهه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 39 پست

ولی بنظر من برای کالاهایی مثل یخچال و لباسشویی و جاروبرقی  این چیزتذ یه بار خرج کن جنس خوب بگیرو یه عمر راحت باش

الان یخچال ایرانی بگیری دوسه سال دیگه ممکنه کیفیتشو از دست بده یا برفک و اینا بزنه دوباره باید کلی پول بدی از نو بخری .همون بار اول جنس بهتر بخر حالا فوقش چند میلیون گرونتر‌ . کمیت وسیله هارو بیار پایین بجاش چند قلم جنس ضروری با کیفیت بخر

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
ال کردن بل کردن همش حرفه شما با حرف و وعده وعید بله دادید مگه ؟ ی درصد فکر میکردی دعواشون بشه هر چی ...

والا یه دوستی داشتم اونقدر از جهازش تعریف می کرد رفتم خونش   فرش و مبل و تخت و یخچال و لباسشویی رو اقاهه گرفته بود

دوستم گاز طرح فر  با یه سرویس چینی یه سرویس قابلمه و یه دست لیوان و یه توستر گرفته بود و پتو و تشک

بوفه رو خالی گذاشته بود بعدا شوهرش بخره

گفت ما رسم نداریم میگم بابا  رسم ندارین چیزایی که گرفتی خوب میخریدی لااقل  باباش وکیل بودها پولدار 

سرویس پذیرایی نداشت  خداشاهده پارچ ابش ازین  ازین لوازم دوتومنی ها بود همیشه  از اونا گرفته بود 

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برید سرخونتون بدون عروسی..چیزایی که نیاز دارید رو بخرید.. بعدا خرد خرد میگیرید.. من خانوادم باهام قه ...

اه بقران من گفتم عروسی نمیخوام بابام گفت ی دونه دختر دارممم ارزو دارم اخه میدونی خدا منو بعد 19 سال بهشون داده سنشون بالاست دلم نمیاد وقتب اینطوری حرف میزنن چیزی بگم

ببخشید شوهرت میخواد یخچال جهزیه رو بخره خانوادت چرا نظر میدن ؟؟

ما تمام جهیزیه رو خانواده دختر میده 

الان تمام جهزیه با دختره داماد لطف کرده ک لوازم سنگین ک قطعا قیمتشون نجومی هست رو خودش داره میخره واقعا سخته 

هزینه ازدواج و تالار و ارایشگاه و خونه و.. هم به کنار

دیگه ایراد گرفتن خانوادت چیه؟؟؟؟

از همین ابتدا ببخشیدا نزارید کسی تو زندگیتون دخالت کنه ولو پدر و مادر  

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
اه بقران من گفتم عروسی نمیخوام بابام گفت ی دونه دختر دارممم ارزو دارم اخه میدونی خدا منو بعد 19 سال ...

همدردیم ماهم نتونستیم یخچال نو بگیریم شوهرم از قبل یخچال داشت و دیگه نخریدیم لباسشویی هم همینطور . خیلی اوضاع سخت شده من ک همه جهیزیم دارم قسطی میگیرم خورد خورد . هنوز خیلی چیزا مونده نگرفتم عروسیم شاید نگیریم اصن ی وضعی 

تیکر عروسیمه
70تومن جهیزیه واسه تو زیاده نصفشو بده اقا داماد تا وسیله های خوب بگیره مگه از اول تا اخر واسه تو نیس ...

خب اون 70 تومن تو حساب من نیس اخه بابام گذاشته کنار اه بخدا من ب مامانم میگم لازم نیس اصلا همون کمک کنید یا برای کالا یا خونه مامانم میگه نهه بعدا اومدن جهاز ببینن میگن کم گذاشتیم اصلا من عروسیم نمی خوام چون جشن عقدم چیزی از عروسی کم نداشت اما نمیششش خودم استرس دارم از دلخوشم که نیس اخه 

همدردیم ماهم نتونستیم یخچال نو بگیریم شوهرم از قبل یخچال داشت و دیگه نخریدیم لباسشویی هم همینطور . خ ...

اه منم دوس ندارم بگیرم عروسیو خرج اضافه امیدوارم خدا خودش کمک کنه

ببخشید شوهرت میخواد یخچال جهزیه رو بخره خانوادت چرا نظر میدن ؟؟ ما تمام جهیزیه رو خانواده دختر ...

من خیییییلی دوسشون دارم اصلا الان اشک تو چشام جمع شد که اینطوری بد فک نکنی در موردشون حرفت درسته اما میدونی من خدا دیر بهشون داده خیلی دیر وقتی گاهی خودم میذارم جای اونا گاهی بهشون حق میدم مامانم بیشتر از این ناراحته خانوادش دارن کمک نمیکنن ب پسرشون

من خیییییلی دوسشون دارم اصلا الان اشک تو چشام جمع شد که اینطوری بد فک نکنی در موردشون حرفت درسته اما ...

وای منم شوهرم تک پسربود پدرش هیچی بهش نداد همش خودش زحمت کشید بابام تمام جهاز رو دادحتی بعددوسال خودمون تلوزیون خریدیم یه تلویزیون هم نخرید براش اونا فقط دوتاقالی گرفتن اسه تاش رو خودم گرفتم.اینقد گفتن این چه قالی هست پسند کردید سفیده وال وبله، حالا ازااین درباریاس که گردوییه وحاشیه کنارش یکم سفیده یه کوچولوها.که بعدپنج سال من شستمشون.اینقد قیافه اومدن که نگو برای عروسی هم من وبابام رفتیم برای رزور تالار واینا اونا فقط نصف پولش رو دادن .کلا تک پسرا همیشه اب ته جاویه بهشون میرسه برای ماکه اینجور بود😢خریدمن تک دختر هم ازخواهراش بدتر😢😢خیلی دلم پره .

اسی فشار بیاررو خانوادش شوهرت گناست

وای منم شوهرم تک پسربود پدرش هیچی بهش نداد همش خودش زحمت کشید بابام تمام جهاز رو دادحتی بعددوسال خود ...

شوهرم والا بهش بر میخوره میگه خودم زحمت میکشم قراره مثلا بابام عید کم کم ی جورایی ب خانوادش بفهمونن