فاطمه۰۹ مدیر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 عنوان حامله ام😲😲😲😲😲 | مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 124 پست سیزدهم رابطه ی سطحی داشتم الان حالت تهوع امونمو بریده خیلیم تب دارم به نظرتون باردارم😧😧😧😧😧😧😧اصلاحالت تهوع ازکی شروع میشه؟ من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺 1397/12/25 | 13:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 اگه بعدا بري سر خونه زندگيت اونجا بدتر سرت بياره چيكار ميكني؟؟؟بشي يه شزن بيچاره تو سري خور افسرده ف ... نمیدونم چیبگم...خودمم منتظرم ببینم عید چه رفتاری باهام دارن خودش وخانوادش تا تصمیم بگیرم به ادامه....ولی الان این قضیه ی بارداری واینا رواعصابمه من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123824 نمیدونم چیبگم...خودمم منتظرم ببینم عید چه رفتاری باهام دارن خودش وخانوادش تا تصمیم بگیرم به ادامه... ... باردار نميشي با رابطه سطحي مگه بندو آب داده باشي خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
فاطمه۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 باردار نميشي با رابطه سطحي مگه بندو آب داده باشي نه باکره ام خیلی اصرارداره ولی من اجازه نمیدم من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123824 نه باکره ام خیلی اصرارداره ولی من اجازه نمیدم به خشتك ننش خنديده كه اصرار داره!😐باز من عصباني شدم تقصير توئه خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
فاطمه۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 به خشتك ننش خنديده كه اصرار داره!😐 باز من عصباني شدم تقصير توئه 😊😊😊😊😊😊😆😆 من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
mamane__pouria عضویت: 1390/07/26 تعداد پست: 10639 خب ازقبلشم من مشکلم قهرکردناش بود بعداون ماجرا دیگه این کارو نکرده ولی خب خانوادش همونن کاش میشد اینجا ویس گذاشت روانی شدم از دستت فکر اینکه شوهرت از خانوادش جداستو از سرت بیرون کن.
فاطمه۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 کاش میشد اینجا ویس گذاشت روانی شدم از دستت فکر اینکه شوهرت از خانوادش جداستو از سرت بیرون کن. میدونم جدانیست جونشومیده واسشون الان باباش کمردردگرفته افسردگی گرفته نکبت...به من رسیدنی.... من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
یاسی1 عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 3895 میدونم جدانیست جونشومیده واسشون الان باباش کمردردگرفته افسردگی گرفته نکبت...به من رسیدنی.... الان چند نفر میان میگن برو دعا بگیر😓😓 با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
فاطمه۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 الان چند نفر میان میگن برو دعا بگیر😓😓 🙁🙁😒😒😓😓 من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
یاسی1 عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 3895 کت گرفتی حالا واسه شوهرت؟ با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
maedeh_ch عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 308 فاطمه تا تو بری سر خونه و زندگیت من دق میکنم بی بی چک بزار خودتو راحت کن بعدشم تو عقدی شوهرته نمیشه که به نیازش پاسخ ندی فقط مراقب باش
فاطمه۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 کت گرفتی حالا واسه شوهرت؟ نه فعلا من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
فاطمه۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 فاطمه تا تو بری سر خونه و زندگیت من دق میکنم بی بی چک بزار خودتو راحت کن بعدشم تو عقدی ... خدانکنه عزیزم☺والا نمیتونم بی بی استفاده کنم استرس میگیرم....خودمم دیگه خسته شدم ازاین عقد کوفتی...فقط به خانوادش خرج میکنه اسم عروسی میادمیگه ندارم من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
فاطمه۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 نامزدی با خوشگذرونیاش قشنگ که اجازه نمیده جلوگیری کنی 😊😊 من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺