2777
2789
عنوان

حامله ام😲😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 124 پست
اخ گفتی من جاش بودم ۶ماه پیش طلاق گرفته بودم الان شوهر کرده بودم بی عرضه بی دست و پا خنگ 😠😠😠

ننه شوهرش برگشته به اين گفته فلانه خيابوني شوهرشم دامن زده به حرفاي ننه حاامالش 

بعد اين باز برگشته ميره شب جمعه بازي ميكنه با مرتيكه

اي خدااا بگم چيكارت كنه قاطي

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ننه شوهرش برگشته به اين گفته فلانه خيابوني شوهرشم دامن زده به حرفاي ننه حاامالش  بعد اين باز ب ...

والا فقط یه رابطه ی سطحی بود😳😳😳😳😳

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
زهرمار 😒😒😒 واسه شوهرتو و اون خانواده کج وکولش زبون داشته باش نه ما که خیرخواهتیم😑😑

بعداون ماجرا خیلی میترسن ازمن وخانوادم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
بعداون ماجرا خیلی میترسن ازمن وخانوادم

همينجوري خودتو گول ميزني؟؟

بعد ازدواج سوارت ميشن ديواانه

اينا خانواده ي بي شخصيت و بي آبرويي هستن تورم بدبخت ميكنن بشين نگاه كن كي گفتم بهت

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

همينجوري خودتو گول ميزني؟؟ بعد ازدواج سوارت ميشن ديواانه اينا خانواده ي بي شخصيت و بي آبرويي  ...

خب چیکارکنم؟؟؟الان دیگه کل فامیل میدونن رفتیم دادگاه ودوباره اشتی کردیم مادرپدرم دیگه نمیزارن بریم دادگاه آبروریزی میشه(الان میخوای بگی مردم مهم نیستن ولی تو محل زندگیه ماخیلی مهمن)

خب چیکارکنم؟؟؟الان دیگه کل فامیل میدونن رفتیم دادگاه ودوباره اشتی کردیم مادرپدرم دیگه نمیزارن بریم د ...

اگه بعدا بري سر خونه زندگيت اونجا بدتر سرت بياره چيكار ميكني؟؟؟بشي يه زن بيچاره تو سري خور افسرده فكر ميكني مادر خوبي ميشي؟

اخ اخ اخ منو حرص نده. یعنی انقدر خنگی؟؟؟ خب باید برات ارزش قائل باشن به خواسته هات احترام بزارن.

خب ازقبلشم من مشکلم قهرکردناش بود بعداون ماجرا دیگه این کارو نکرده ولی خب خانوادش همونن