فاطمه۰۹ مدیر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 عنوان حامله ام😲😲😲😲😲 | مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 124 پست سیزدهم رابطه ی سطحی داشتم الان حالت تهوع امونمو بریده خیلیم تب دارم به نظرتون باردارم😧😧😧😧😧😧😧اصلاحالت تهوع ازکی شروع میشه؟ من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺 1397/12/25 | 13:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 فاطي بخدااا از اين به بعد قاطي صدات ميكنم!!😐 ديووونههه با اين شوهر و خانواده ي از خدا بي خبرش تازه ... 😢😢😢😢😢😢خب چیکارکنم بالاخره عقدیم دیگه نمیشه که کاری نکنیم😖😖😖😖😖 من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123837 😢😢😢😢😢😢خب چیکارکنم بالاخره عقدیم دیگه نمیشه که کاری نکنیم😖😖😖😖😖 😐😒😒😒😒الاناس ديوونه شم از دستتتت هركار ميخواي بكن اصن خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
شکلات_عسلی عضویت: 1392/02/09 تعداد پست: 92931 نمیدونم والا اخه من شانس ندارم تو چرا زهر مار نازنین رو لایک میکنی
فاطمه۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 تو چرا زهر مار نازنین رو لایک میکنی ببخشید🙂🙂🙂🙂 من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
ملي1 عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 3326 شما رو نميدونم استاتر ولي يه بنده خدايي تو همين ني ني سايت رابطه سطحي داشته تازه لباس زير هم تنشون بوده فكر ميكرد بارداره .
mamane__pouria عضویت: 1390/07/26 تعداد پست: 10639 فاطي بخدااا از اين به بعد قاطي صدات ميكنم!!😐 ديووونههه با اين و خانواده ي از خدا بي خبرش تازه ميگي ... دقیقا حسی که من دارم .😬دلم میخواد خودشو شوهرشو یه فصل سیر بزنم جیگرم خنک بشه😒
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123837 دقیقا حسی که من دارم .😬دلم میخواد خورشو شوهرشو یه فصل سیر بزنم جیگرم خنک بشه😒 من دوست دارم خوودم با دستاي خوودم اينو به يه پسر خووب و با شخصيت شوهرش بدميكي هم بزنم در شوهرفعليش بگم برو ديگه نبينمت😐 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123837 تو چرا زهر مار نازنین رو لایک میکنی 😂😂😂😂دلش خواسته به توچه خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
فاطمه۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 من دوست دارم خوودم با دستاي خوودم اينو به يه پسر خووب و با شخصيت شوهرش بدم يكي هم بزنم در شوهرش بگم ... واقعامیخوای اینکاروکنی؟😃😃😃😃😃ممنوووون من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123837 واقعامیخوای اینکاروکنی؟😃😃😃😃😃ممنوووون بخدااا كه از دستم بر ميومد دقيقا همينكارو ميكردممممم خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
فاطمه۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 شما رو نميدونم استاتر ولي يه بنده خدايي تو همين ني ني سايت رابطه سطحي داشته تازه لباس زير هم تنشون ب ... چیشداخرش؟بارداربود؟ من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
mamane__pouria عضویت: 1390/07/26 تعداد پست: 10639 من دوست دارم خوودم با دستاي خوودم اينو به يه پسر خووب و با شخصيت شوهرش بدم يكي هم بزنم در شوهرش بگم ... اخ گفتی من جاش بودم ۶ماه پیش طلاق گرفته بودم الان شوهر کرده بودم بی عرضه بی دست و پا خنگ 😠😠😠
فاطمه۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 بخدااا كه از دستم بر ميومد دقيقا همينكارو ميكردممممم ☺☺☺☺☺ من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
فاطمه۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 اخ گفتی من جاش بودم ۶ماه پیش طلاق گرفته بودم الان شوهر کرده بودم بی عرضه بی دست و پا خنگ 😠😠😠 خودتی😝😝😝😝😝😝 من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
mamane__pouria عضویت: 1390/07/26 تعداد پست: 10639 واقعامیخوای اینکاروکنی؟😃😃😃😃😃ممنوووون منم حاضرم واقعا فقط لب تر کن