2777
2789
عنوان

کوچک کردن بینی گوشتی بدون عمل😍

| مشاهده متن کامل بحث + 174483 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا روغن بی خاصیت نیس ک..بنظرم بزنیم من ازماههای اول بارداری واسه اینکه شکمم ترک نخوره هرروز باروغن ...

سلام گلم ببخشید تو بارداری زدن روغن زیتون مضر نیس من شنیدم نباید بزنیم

و خدایی ک ب شدت کافیست   

سلام عصر بخیر یه مدتی بود که بینیم رو اعصابم بود از عمل جراحی هم میترسیدم وپولشم نداشتم دوست داشتم بینیم سر بالا باشه تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمیشه فوق العاده شده آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم 🤩🤩🤩mojezeye_zibayi98@

بچه هااا در مورد مزوتراپی بینی چیزی شنیدید؟ من چند هفتش انجام دادم... حس میکنم بینیم خیلی خوش فرم شده...

بینیم گوشتی بود میخواستم عمل کنم ولی گفتم اینو امتحان کنم... کلینیک تهران نوین انجام دادم.... عکس قبل و بعدمو بزارم ببینید واقعا تغییر کرده؟ خودم فک میکنم خیلی خوب شدم.

کدوم کلینیک رفته بود؟ 

مشهد بود اسمشو باید بپرسم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

سلام وقت بخیر من بینیم گوشتی بود خیلی صورتم رو زشت کرده بود هزینه عمل رو هم نداشتم وهم میترسیدم تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه عالی شده آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم انشالله به نتیجه دلخواهتون برسید🥰🥰🥰mojezeye_zibayi98@

سلام دوستان گلم اگه دلتون می خواد بینی کوچیک داشته باشین ولی هزینه عمل نداری یا از جراحی میترسی حتما یه سری به این پیج بزنید مشکلتون رو حل میکنه آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم 🥰🥰🥰mojezeye_zibayi98@