2777
2789
عنوان

کوچک کردن بینی گوشتی بدون عمل😍

| مشاهده متن کامل بحث + 174485 بازدید | 95 پست
رو دماغه این ترکیب نه صورت😑البته راست میگی فعلا دست نگه دارین بعد عید امتحان کنید😁

تاثیر داشت روت عزیزم؟

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مژده به خانم های اهوازی!!!!!!!!!!

با پلکسر با روشی ایمن و کم هزینه زیباتر شویم.

((((از اینترنت به راحتی سرچ کنید و از فواید بینظیر پلکسر بهره ببرید.بدون حتی یک ضرر))))

$$$$$$جهت اعتماد و اعتماد و اعتمادشما  مشتریان عزیز کاتالوگ تغییرات دیگر مشتریان را به صورت کامل از نزدیک ببینید$$$$$$

@@@@@جهت دیدن عکسها میتوانید با واتساپ با ما در ارتباط باشید.@@@@@

₪₪(بینظیر در تکنولوژی منحصر در عملکرد)₪₪

@@@پلاسماجت بدون عمل. بدون درد.بدون خونریزی.فقط بی حسی موضعی@@@

฿฿฿฿฿฿฿برای ضررهای پلکسر از اینترنت حتما اطلاعات بگیرین.بدون حتی یک ضرر.بقیه کار تخصص ماست฿฿฿฿฿฿฿฿

€€€پلاسما جت تزریق ندارد.پلاسما جت اشعه ندارد€€€

{{{{قیمتها برای مدت محدود پایین می باشد.}}}}

رفع خط اخم 50

رفع خطوط پیشانی 50 تا 100

رفع خط خنده 100

لیفت و کوچک کردن بینی گوشتی 100

رفع غبغب 110

رفع چروک اطراف چشم (دوچشم) 100

رفع پف پشت چشم (دوچشم) 100

رفع چروک زیر چشم (دوچشم) 100

رفع چروک بالای چشم(دو چشم) 100

لیفت ابرو 100

#*#مشاوره رایگان#*#

@@@دارنده گوهینامه بین المللی از تهران@@@

جهت رزرو نوبت حتما با هماهنگی قبلی 09364857565 با واتساپ با ما در ارتباط باشید.

برای درست کردن محلول به یک قاشق چایخوری خمیر دندان، یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه و یک قاشق غذاخوری سر ...

دروووغه تروخدا الکی امتحان نکنیننن

من امتحان کردم دماغم سرخ سرخ شد مثل دلقکا شدم😐

عزیزم نتیجه داد؟؟؟؟؟ 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

بچه ها یه روش برای کوچک کردن بینی هست که جدیده اسمش اندولیفت بینیه شنیدم دکتر الهه لطفی انجام میده

کسی انجام داده؟ توروخدا اگر انجام دادید و نتیجه داشته بهم بگید شوهرم میخواد بره

برای درست کردن محلول به یک قاشق چایخوری خمیر دندان، یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه و یک قاشق غذاخوری سر ...

من امتحان کردم چرته باو فقط پوستت رو خشک میکنه

هنوز هم صبر من به قامت بلند آرزوست...🌱