2777
2789
عنوان

خوک

217 بازدید | 6 پست

علامت #حیوان گذاشتن

رسم چینی و هندی هاست برای سال جدیدشون.

📣 توجه داشته باشید  :

⛔️ علامتِ حیوانِ هیچ سالی رو که امسال هم خوک است 🐷 سر سفره نذارید ؛

🌟 چون ‌ما ایرانیان مسلمان ؛ در سفره هایمان قرآن میگذاریم ؛  

و قرآن از جمله ارکان اصلی سفره هفت سین مسلمانان ایرانی است ؛

که به نشانه توکل و توسل به خداوند متعال در آغاز سال و درخواست بهترینها از خالق خویش ، قرآن را در بالای سفره قرار می دهند 🌟

و لذا :

هرگز نماد هیچ حیوانی و بخصوص خوک نجس و پلید و کثافت خوار را نباید با قرآن در یک سفره قرار دهید ⛔️

🐷 خوک در اسلام نماد کفر و نجاست است و برکت را از سفره هایمان می برد ‼️

🌟 خداوند متعال در آیات سوره های (بقره 173، مائده 3، انعام 145، نحل 115) قرآن کریم ، صریحا خوک را نجس و پلید معرفی کرده و گوشتش را حرام  فرموده است ⛔️

⚠️  یادمون باشه‌ که هفت سین نماد ملی و باستانی ایرانیان است ؛

پس هیچ ربطی به علامت حیوان سال که مختص طالع بینی های چینی و هندی و ... است ندارد .⚠️

✅ سنت های اصیل و ریشه دار ایرانی و  اسلامی را با انحرافات و بدعت ها ‌آلوده نکنیم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم ادم مذهبی هستم ولی قدمت هفت سین بیشترازقران هست چون هفت سین اززمان هخامنشیان وکوروش بزرگ هستش ولی قران بااومدن دین اسلام درسالهای بعد یعنی زمان ساسانیان واردکشور ایران شده پس میشه گفت قران هم بعدابه سفره هفت سین خودمون اضاف کردیم ولی خب حرف شمام درسته چون خوک حیوان جالبی نیست ولی بازم افریده خداهست نبایدزیاد به دل گرفت

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه 
خودم ادم مذهبی هستم ولی قدمت هفت سین بیشترازقران هست چون هفت سین اززمان هخامنشیان وکوروش بزرگ هستش و ...

بخند ب حرفم ولی بدون خوک ولایت امیر المومنین رو نپذیرفت و قطعا حیوان خوبی نیس

بخند ب حرفم ولی بدون خوک ولایت امیر المومنین رو نپذیرفت و قطعا حیوان خوبی نیس

نه من قصدجسارت ندارم دوست عزیز وخوک هم نمادنجاسته و خودم هیچ سالی هیچکدوم ازحیوانات روسر هفت سین نذاشتم حتی اسب که حیوان نجیبی هست هم نمیذارم

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه