2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من یه هفته اس تاخیر دارم، چهارشنبه بی بی گذاشتم منفی بود، دیروز و امروز گذاشتم یه خط کم رنگ بود، بنظ ...

من جاتو بودم الان ازمایشگاه بودم اما بقیه گاهی میگن نرو زوده من میگم برو نهایتا میگه تکرار کن تا بالاتر بره

من جاتو بودم الان ازمایشگاه بودم اما بقیه گاهی میگن نرو زوده من میگم برو نهایتا میگه تکرار کن تا بال ...

منتظرم دکتر شرکت بیاد برم بهش بگم واسم آزمایش بنویسه، می ترسم بخوره تو ذوقم آخه کم رنگه، میشه واسم دعا کنی؟

منتظرم دکتر شرکت بیاد برم بهش بگم واسم آزمایش بنویسه، می ترسم بخوره تو ذوقم آخه کم رنگه، میشه واسم د ...

حتماااااااا انشاااالله خبرشو بهم بده و خوشحالمون کن

منتظرم دکتر شرکت بیاد برم بهش بگم واسم آزمایش بنویسه، می ترسم بخوره تو ذوقم آخه کم رنگه، میشه واسم د ...

سلام

ني ني داره مياد؟؟؟؟؟

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
سلام آزمایشم مثبت بود عزیزم 

مباركه🥰🥰🥰🥰

چند ماه اقدام بودي؟

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏