2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه میدونی بعصی اوقات قبل موعدازمایش نشون نمیده خیلیا بودن قبل ازموعدعددبتاشون پایین بوده بعدش یهو رفته بالا‌...حالا اگه فک میکنی نمیخوره توذوقت برو ولی به نظرمن تابی بی مثبت نشده نرو..میتونی پس فردا دوباره بی بی بزن

خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸
اخه میدونی بعصی اوقات قبل موعدازمایش نشون نمیده خیلیا بودن قبل ازموعدعددبتاشون پایین بوده بعدش یهو ر ...

باشه عزیزم بله راست میگی میرم تازه بدتر میخوره تو ذوقم بازم ممنوووون 

یه تست خانگی با شکر و ادرار هست 

یکی توی نی نی سایت انجام داده بود و گفته بود شکر حل نشده داخل ادرار و بعدش فهمیده باردار بوده

شما هم دوست داشتی انجام بده جوابش رو همین جا بگو

• چند قاشق شکر را داخل یک کاسه استریل بریزید.
  • نمونه ادرار اول صبح را در یک ظرف تمبز جمع آوری کنید.
  • ادرار را بر روی شکر‌ها بریزید.
  • مشاهده کنید که کریستال‌های شکر چگونه با ادرار واکنش می‌دهند.
  • حدود پنج تا ده دقیقه مخلوط را به حال خود بگذارید، سپس نتیجه را ببینید.

مهمترین ویژگی شکر حلالیت آن در آب است. به همین دلیل این آزمایش قابل انجام است. هنگام بارداری سطح هورمون گونادوتروپین کوریونی یا hCG در ادرار بالا می‌رود. هنگامی که این ادرار در تماس با شکر قرار می‌گیرد، هورمون hCG با شکر واکنش می‌دهد و از حل شدن شکر در ادرار جلوگیری می‌کند. بنابراین شکر، حل نشده  باقی می‌ماند. اما اگر باردار نباشید شکر در ادرار حل میشه

من 2 هفته است پریودیم عقب افتاده هفته 5 روز پیش بی بی چک گذاشتم منفی بود حالام اینو انجام دادم شکر حل شده نمی دونم باردارم یا نه خیلی نگرانم

شما هم میشه انجام بدید

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

اخه ماه پیش من خیلی علائم داشتم رفتم از منفی شدخیلییی اذیت شدم ..بی بی بازکمترادم اذیت میشه...فدات عزیزم ان شالله که به حق علی اصغر۶ماهه الان نی نی تودلته

اخه ماه پیش من خیلی علائم داشتم رفتم از منفی شدخیلییی اذیت شدم ..بی بی بازکمترادم اذیت میشه...فدات ع ...

اره منم ماه پیش ماه اول اقدامم بود دوبار از دادم دفعه اول ۸.۹ بود دفعه بعدی ۲۰ اما پریود شدم خیلی خورد تو ذوقم اون ماه کلی بیبی زدم خیلی بد بود همش هی هول داشتم این ماه نه امروز اولی رو زدم 

اره منم ماه پیش ماه اول اقدامم بود دوبار از دادم دفعه اول ۸.۹ بود دفعه بعدی ۲۰ اما پریود شدم خیلی خو ...

دقیقا عین منی منم کلی بی بی زدم ماه اولم بود ولی این ماه ریلکس ترم تقریبا