2777
2789
عنوان

چه كار كنم؟؟؟

683 بازدید | 28 پست

سلام، حتما شنيديد كه جديدا قانون گذاشتن كه بيمارستانا بايد فقط زايمان طبيعي انجام بدن و سزارين ديگه اختياري نيست و تحت شرايط خاص انجام بايد بشه. به خاطر همين تعداد بيمارستانهايي كه سزارين اختياري انجام ميدن خيلييييييي كم شده. دكتر منم دوتا بيمارستان بيشتر معرفي نكرده، يكيش ياس سپيد و يكي هم مردم. ياس سپيد كه طرف قرارداد بيمه ما نيست، مي مونه فقط مردم. شما ميدونيد بيمارستان خوبي هست يا نه؟ 

و اينكه نميدونيد چه بيمارستانهاي ديگه اي تو تهران سزارين اختياري انجام ميدن؟  

دوستای من مردم زایمان کردندخودمم قراربودمردم زایمان کنم  همه راضین دیک دکترم مردم بوددسومئشعبان نزدیک خونمونم بود ک سومئشعبان عمل کردم درکل مردم برای سزاریندخوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همين شلوغيش دل چركينم كرده

دکترمن ک رفتم سوم شعبان گفتم قراربودباپروین همتی تو مردم زایمان کنم گفت من تومردمم هستم ولی این سوم شعبان تمیزترو خلوت تره  نیمهدخصپصیه جون اسن خیریه روش بوداون موقع ک مردم  دوو سیصد بود اونجایکو هشصد شد ..ّّ..  ب دکترت مونده میتونی هرجاشد سزارین کنی