2821
2789
عنوان

چه كار كنم؟؟؟

684 بازدید | 28 پست

سلام، حتما شنيديد كه جديدا قانون گذاشتن كه بيمارستانا بايد فقط زايمان طبيعي انجام بدن و سزارين ديگه اختياري نيست و تحت شرايط خاص انجام بايد بشه. به خاطر همين تعداد بيمارستانهايي كه سزارين اختياري انجام ميدن خيلييييييي كم شده. دكتر منم دوتا بيمارستان بيشتر معرفي نكرده، يكيش ياس سپيد و يكي هم مردم. ياس سپيد كه طرف قرارداد بيمه ما نيست، مي مونه فقط مردم. شما ميدونيد بيمارستان خوبي هست يا نه؟ 

و اينكه نميدونيد چه بيمارستانهاي ديگه اي تو تهران سزارين اختياري انجام ميدن؟  

دوستای من مردم زایمان کردندخودمم قراربودمردم زایمان کنم  همه راضین دیک دکترم مردم بوددسومئشعبان نزدیک خونمونم بود ک سومئشعبان عمل کردم درکل مردم برای سزاریندخوبه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همين شلوغيش دل چركينم كرده

دکترمن ک رفتم سوم شعبان گفتم قراربودباپروین همتی تو مردم زایمان کنم گفت من تومردمم هستم ولی این سوم شعبان تمیزترو خلوت تره  نیمهدخصپصیه جون اسن خیریه روش بوداون موقع ک مردم  دوو سیصد بود اونجایکو هشصد شد ..ّّ..  ب دکترت مونده میتونی هرجاشد سزارین کنی

چقدر شد هزينه ش؟ بيمه تكميلي داشتين؟

بله بیمارستان با بیمه طرف قرارداد بود نمیدونم کلش چقدر شد اتاق خصوصی داشتم کلا ۷۲۵ تومن دادم که بازم بیمه ۳۰۰ تومنشو برگردوند

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز