یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭
منم همین الان بحثم تموم شد با شوهرم درباره ی همین چیزا.... تمام حرفای دلمو زدم. انقدر گریه کردم که چشمام ورم کرد. عوضش دلم خالی شد احساس سبکی میکنم. فکر کنم فقط دلش برام سوخت فقط همین احتمالا هیچ اثری دیگه ای نداره...چون ذاتشو میشناسم خوشحالی من براش اصلا مهم نیست اهد اف تو سر خودش براش مهمه و بس....
من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من میجوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
منم همین الان بحثم تموم شد با شوهرم درباره ی همین چیزا.... تمام حرفای دلمو زدم. انقدر گریه کردم که چ ...
خوبه یکی حال من رو میفهمه بقیه نوشتن چرا همچین موضوعی رو تایپ کردی منم تو تنهایی خودم گریه کردم چرا مگه نمیدونه من چی میخوام چرا لج میکنه بدتر میکنه بدم میاد ازش