2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کیت تخمکگذاری رو دو سه روز زدم هیچی نبود امروز یه هاله ی خیلی کمرنگه از فردا شب اقدام میکنم

اون ماه گذاشتم پررنگ تر بشه که نشد و کمرنگ تر شد بعدش به خاطر همین فکر کنم از موعدش گذشت و اقدام کردم که نگرفت

خب اون ماه نتیجه نگرفتم بعد هم درست قرمز نمیشه متوجه نمیشم کی روز تخمک گذاریه ولی راجع به دماشنیدم د ...

عزیزم از وقتی کیت خط انداخت ی شب در میون نزدیکی کن چون مشخص نمیشه زمان دقیق تخمک گذاری بزار اسپرم داخل رحمت باشه

خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار 

البته من دوبار باردار شدم هر دو بار تو دومین اقدام باردار شدم ایندفعه ولی یکماه اقدام کردم یکماه فاصله افتاد باز ماه قبل بود که نشدم دعا کنید این ماه بشم چون دیگه اعصاب اینکه بقیه بپرسن کی میخوای باردار بشی و چرا نشدی رو ندارم

ببین دما هم دقیق نیس 

من از روز ۱۱ام تا ۱۵ام دمای بدنم بالا بود و پهلوی چپم دقیقا همون که توی سونو روز ۱۳ فولی ۲۳ داشت و دکتر گفت چروکیده شده و درحال آزاد شدنه درد داشتم ینی چهار روز علائم رو داشتم و اصلا نمیشد صد در صد گفت کدوم روز ازاد میشده اگه سونو نمیرفتم 

تو یه هفته اقدام داشته باش انشالله میگیره اگه خدا بخواد

من صبح روز ۱۵ درد شدید گرفتم و یهو ظهر قطع شد دردم قشنگ متوجه شدم ازاد شد دیگه،من روز ۱۳ دوتا اچ سی جی هم زدم 

من اخیرا یه مطلب خوندم که نوشته بود روش اندازه گیری دمای بدن برای بارداری بیفایده ست چون دمای بدن بعد از رها شدن تخمک بالا میره که اون موقع خیلی دیره و شانس بارداری کمه. 

افزایش دمای بدن: پس از تخمک گذاری، دمای بدن شما ممکن است بین 0.4 تا 1.0 درجه افزایش پیدا کند. شما این تغییر را احساس نخواهید کرد، اما می توانید با استفاده از یک دماسنج، "دمای پایه بدن" یا BBT خود را اندازه گیری کنید. دمای پایه بدن یعنی دمای بدن در هنگام صبح و پس از بیدار شدن از خواب، پیش از آنکه هرگونه فعالیتی انجام دهید. این افزایش دما بیانگر آن است که تخمک گذاری در بدن شما انجام شده است، زیرا آزاد شدن یک تخمک منجر به تحریک و افزایش تولید هورمون پروژسترون می گردد، که دمای بدن را افزایش می دهد.

زمان حداکثر توانایی شما برای باردار شدن، دو تا سه روز پیش از این است که دمای بدن شما افزایش پیدا کند. برخی از متخصصان بر این باورند که 12 تا 24 ساعت پس از مشاهده اولیه افزایش دما نیز شما شانس باردار شدن را دارید، اما اکثر آنها اذعان می کنند که این زمان برای حامله شدن خیلی دیر است.

پس از تخمک گذاری، یک تا دو روز طول می کشد تا سطح هورمون پروژسترون به حدی برسد که دمای بدن شما را افزایش بدهد. اما از آنجا که تخمک تنها حداکثر 24 ساعت می تواند زنده بماند، هنگامی که دمای بدن افزایش پیدا می کند، دیگر برای باردار شدن خیلی دیر شده است،. به همین دلیل، متخصصان توصیه می کنند که دمای بدن خود را برای چند ماه دقیقا زیر نظر گرفته و نموداری برای آن طراحی کنید تا بتوانید الگوی افزایش دما را تشخیص داده و زمان احتمالی تخمک گذاری خود را مشخص کنید. در این صورت می توانید به گونه ای برنامه ریزی کنید که دو تا سه روز پیش از موعد افزایش دمای بدن خود، آمیزش داشته باشید.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷