2777
2789
عنوان

بى بى شهربانو

1115 بازدید | 13 پست

كسى مى دونه داستان واقعيه بى بى رو؟ 

يه سريا مى گن شايعس 

ولى دم درش نوشته بود زن امام حسين و مادر امام سجاد هستن و دختر يزد گرد سوم

ولى يه عده نفى كردن اين قضيرو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر امام حسین بودن بله 

مادر امام سجاد هستن

ولی این مقبرشون نیست

اخرین پادشاه ساسانی دو تا دخترداشت وقتی دخترا اسیر شدن و پادشاه کشته شد اون دو دختر یکی به ازدواج امام حسن درآمد یکی به ازدواج حسین بن علی

و این باعث افتخاره که از امام چهارم ائمه ما یه رگه ایرانی دارن

مادرشون شهربانو موقع زایمان امام سجاد از دنیا رفتن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

اصل قضیه این بود که من گفتم معتبره 

از یه انسان مطلع و استاد شنیدم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
پس اونجا كجاست؟ اگه مقبرشون نيست؟ اطلاع دارين؟

نه دقیقش مشخص نیست

ولی اینکه این مقبره برا ایشون نیست احتمالش قوی تره

در هر حال صد در صد نمیشه گفت

نه دقیقش مشخص نیست ولی اینکه این مقبره برا ایشون نیست احتمالش قوی تره  در هر حال صد در صد نمی ...

آهان من واسه اولين بار رفتم امروز واسم جاى سوال بود مرسى از راهنماييتون عزيز دل 

امام حسین متولد ۴ هجری در حالی که در  ۱۵ هجری ایران به دست اعراب میافته یعنی چی؟ یعنی امام ح ...

نمى دونم من راستش راجب چيزى كه اطلاع ندارم نمى تونم چيزى بگم عزيز دل ، بزار از دوستمون اطلاعاتشون قويه بپرسيم

نه دقیقش مشخص نیست ولی اینکه این مقبره برا ایشون نیست احتمالش قوی تره  در هر حال صد در صد نمی ...

من نتونستم جواب آنجلا جونو بدم كمك مى كنيد لطفا؟ من ازين چيزا خيلى سر در نميارم