2777
2789
عنوان

شوهراتون عیدی میدن به خانوادشون؟

438 بازدید | 47 پست

بچه ها من وضع شوهرم خیلی خوبه، اما الان آخر سال چون ملک خریده یکم خالی شده و اونقدر نداره واسه ولخرجی ( آدم بی نهااااایت ولخرجیه، برعکس من ) حالا یه خواهر مجرد سن بالا داره ( چهل و خرده ای ) که میخواد ۱ تومن بهش عیدی بده 😠  دو تا هم خواهرزاده داره که امروز بیرون بودیم تو دو تا تونیک خوشگل دید و گیر داد اینارو بخرم عیدی واسشون ( هر کدوم ۹۰ تومن ) منم گفتم نفری ۵۰ بده بهشون، نمیخواد اینارو بخری یه موقع کوچیک بزرگ میشه، که یکمم بحثمون شد که تو نمیذاری واسه خانوادم کاری بکنم. خداییش واسه من خیلی خرج میکنه، یعنی از من نمیزنه اصلا. اما خیلیییی لجم میگیره میخواد اینجوری عیدی بده به اون خواهرش و این خواهرزاده هاش. شما شوهراتون عیدی میدن یا نه؟ واکنش شما چیه؟ فقط من انقدر خسیسم؟؟؟ 😂

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏

وقتی برات کم نمیزاره چرا زورت میاد برا عزیزای دیگشم خرید کنه ؟عجیبه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم ولخرجه 2تا 5 تومننننننن عیدی میده به هر کدوم از خواهر زاده هاش!😅😅😅

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

راستش ما هرسال به خواهراش پنجاه میدیم و خواهرزادشم پنجاه برلدرزاده هاشم سی چون کوچیکن ولی امسال نمیزارم بده اصلا چون کسی بمن عیدی نمیده 

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔

بله در حد جیبمون  عیدی میده هم به مادر خودم هم مادرش  هم مادربزرگهامون 

الانم که روز پدر دم عید هست به پدرها هم هدیه میدیم

و چون  خواهر یا برادر مجرد نداره به بچه های اونا و بچه های برادرهای من  عیدی میده

من مشکلی ندارم  تازه برا تولد مادر و پدرش هم کادو میده  حرفی ندارم اصلا   پدرمادرها  تاج سر هستن هرچی در توانمون باشه  و انجام بدیم بازهم کمه

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

اگه برات کم نمیزارع و شرایط مالیشو داره سخت نگیر عزیزم

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙

وظیفه ی همسرمه که عیدی بده 

خواهراش بدونن برادرشون به فکرشون هست

ولی مبلغ منطقی عیدی میده 

هر خواهر سیصد تومن 

برادر زاده ها هم نفری پنجاه 

اگه بخواد عیدی نده من نمیذارم

سر اومد زمستون...

شوهر منم به پدر و مادرش سكه (حالا بسته به وصعش نيم يا ربع)به بقيه هم ميده  من معتقدم برميگرده ...

کمک بجای خود ولی مگه دورازجون محتاجن یا صدقه میدیم که برگرده؟؟؟عیدی ی چیز بده بستونیه

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔
وقتی برات کم نمیزاره چرا زورت میاد برا عزیزای دیگشم خرید کنه ؟عجیبه

احساس میکنم اونا ازش میکنن 

آخه ۱ میلیون کم پولی نیست بده به خواهرش

بعدشم من کلا دلم نمیاد مثلا مانتو گرون بخرم ( ته تهش ۳۰۰ تومن پول مانتو میدم ) خواهرش مثل بنز مانتو و لباس گرون میخره با این پولای شوهر من

شوهر من چون خواهرش مجرده کمک مالی زیاد میکنه بهش ( خواهرشم شاغله البته، و یک سوم حقوق پدر مرحومشونو میگیره )

همسرت منو به خواهرخوندگی قبول نمیکنه دم عیدی?😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وظیفه ی همسرمه که عیدی بده  خواهراش بدونن برادرشون به فکرشون هست ولی مبلغ منطقی عیدی میده&nbs ...

دمت گرم

کاش منم انقدر اکی بودم

نمیدونم چرا اصلااااا روا ندارم