2777
2789
عنوان

کسی میدونه؟ ؟؟؟؟؟😕😕😕

114 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

من از آهنگ معین تو خوبی تو ماهی خیلی خوشم اومده میخوام یه دورم با اون قر بدم تو عروسیم😍اما مشکلم اینجاس ک خیلی طولانیه برنامه ای میشناسین ک بشه اهنگو برش بدم باهاش😊

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

اینکه دورش خط کشیدم اهنگ رو کوتاه میکنه عزیزم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
عزیزم خوشبحالت چقدر ذوق داری ایشالله عروسیت ب بهترین نحو برگزار شه دعا کن منم ب عشقم‌برسم 😭 برنامر ...

قربونت عزیزم😚

انشاءالله ک ب مراد دلت میرسی و خوشبخت ترین دختر دنیا میشی عزیز دلم

وای مرسی خانومی😘😘😘

فدات عزیزم خوشبخت بشی

میشه یه کوچلو توضیح بدی چطوری برشش بدم

برنامه رو باز کن بعد از تو تنطیمات اهنگ مورد نطرت رو بیار .بعد یه خط عمودی تو صفحه هست اونو که عقب و جلو ببرب اهنگ کوتاه و بلند میشه میتونی بزاری بخونه و امتحان کنی .بعدم سیوش کن

برنامه رو باز کن بعد از تو تنطیمات اهنگ مورد نطرت رو بیار .بعد یه خط عمودی تو صفحه هست اونو که عقب و ...

مرسی❤