2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

242 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من ۵تا خواهر شوهرم خیلی بدن حدودا ۶ماه قطع رابطه هستیم برادرشوهرم قرار عید بیاد مارو اشتی بده من دوسشون ندارم شوهرمم نمیخواد یکی از خواهرشوهرامم حرف ببر بیار میکنه از یه طرفمم خودشو میکشه کنار و خوب نشون میده میره حرف میبره پیش بقیه خواهراش اونارو با من بد میکنه خودش خوب نشون تنها خواهری که ب شوهرم زنگ میزنه این خواهررو هنوز بردارا نشناختن رفته از جانب من به خواهراش گفته که من گفتم جاریم گفته به خواهرشوهرات احترام نزار اونام اینو ب برادرشوهرم گفتن برادرشوهرمم ب شوهرمو من حالا قرار عید بیان رودرو کنن خیلی افریته ان من جلوشون کم میارم ازشون یجورایی میترسم خیلی زبون درازو دروغگوان قسم دروغم میخورن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زبون درازی کارداره مگه اگه واقعا مقصرنیستی کم نیار حرفتوبزن محکم باش نترس 

ن اصلا مقصر نیستم من هیچ حرفی نزدم قبل از قطع ارتباط اونا جلوی من حرف جاریمو میزدن سر یه سری مشکلات دیگه با ما بد شدن حالا رفتن ب برادر حرف زدن که رابطه ی مارو با اونا بد کنن یعنی نمیدونی چ زبون درازایی  هستن من از کوچکترینشون ۱۰سال کوچیکترم جای دخترشونم زورشون میاد که برادرشون سرش تو زندگی خودش دور خواراش نیستن از هرچیزی استفاده میکنن منو جلوی شوهرم خراب کنن 

وای وای من اگه کسی تن صداشو ببره بالا دست درازی میکنم میزنمش دست خودمم نیس

پیش اینا نیستی یعنی هرچیم بگم بدن کم گفتم ۵تا باهمن تا قبل ازین همون یکیشون که گفتم میومد خونمون حرف همه شون جلو منو شوهرم میزد هرموقع باهاشون ب مشکل برمیخورد میخواست شوهرمنم باهاشون بد میکنه شوهر من چون همیشه بینشون بوده الان این تغیرو پای من میبینن خیلی بدن 

پیش اینا نیستی یعنی هرچیم بگم بدن کم گفتم ۵تا باهمن تا قبل ازین همون یکیشون که گفتم میومد خونمون حرف ...

هرچیم که بد باشن اونا پنج تان ولی تو یه نفر جلوشون مث یه ارتش باش کم نیااااااار

اگه دوست نداری اشتی نکنین یا اشتی کنین و سرسنگین باشین باهاشون

ن ب شوهرمم گفتم تو خواهراتن برو سراغشون میخوای اشتی کن اشتی کن خودمم برادر دارم ولی من کاری باهاشون ندارم 

هرچیم که بد باشن اونا پنج تان ولی تو یه نفر جلوشون مث یه ارتش باش کم نیااااااار

اره مشکلم همینه پنج تا  باهمن حرفاشون یکی میکنن چون شوهرم ازمن دفاع میکنه اونا بدتر بامن میکنن زبووووون دراز بنظرت من حرفایی که اونا جلوی من راجبع برادرشوهرمو زنش زدن بگم یا من مثل اونا نباشم اونا میخوان ب دروغ حرف بزارن پای من