2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماجرای یه گروه خلاف کاره که رئیس بچه نداره برادر زاده اش فک کنم یتیم بود به فرزند خوندگی می گیره پسر ...

چهارتا مرد 😐

گفت باید با کارگرش که مریضه ازدواج کنه و ازش بچه دار بشه تا رضایت بده

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
خب برای چی میخوای بدونی عزیزم ؟ 😕  یه مرد متاهل هست که به همسرش خیانت میکنه

عزیزم یکی از مراجعین سیک زندگیش رو منطبق کرده بااین داستان

من چون ندیدم این فیلم رو خواستم متوجه شم ک تهش چی شده و جی بوده کلا 

خودم وقت ندارم ببینم بخاطر همین اینجا سوال کردم

ممنون دوست خوبم بابت توضیح کاملت بعد زن قبلی پسره بچه داشته؟؟ و اینکه با اون دختره ک ازدواج میکنخ ...

نه بچه نداشتن

پسره و‌دختره هم که بهم علاقمند میشن خواستگاری هم میرن ولی زن قبلی پسره انقدر با تهدید به ناپدری پسره فشار میاره که ناپدری توطئه میکنه علیه دختره در حدی که میتونه بندازتش زندان و پدر دختره میره با ناپدریه دعوا میکنه میزنه کورش میکنه و ناپدری هم برای اینکه رضایت بده میگه دختره باید با سرایدارش ازدواج کنه و وقتی بچه دار شد رضایت میده 

عزیزم یکی از مراجعین سیک زندگیش رو منطبق کرده بااین داستان من چون ندیدم این فیلم رو خواستم متوجه شم ...

اخه دو تا خیانت هست تو داستان 

اینی که من گفتم یچیز دیگه ست 

اینی که خانما میگن یکی دیگه

اخه دو تا خیانت هست تو داستان  اینی که من گفتم یچیز دیگه ست  اینی که خانما میگن یکی دیگه

اهان اره راستی

دایی دختره هم به زنش خیانت میکنه 

یعنی زنش یکی رو مامور میکنه شوهرشو‌گول بزنه که اگه مرده خیانت کرد مال و‌اموالشو بکشه بالا

اون زنه هم که اجیر کرده بود تا شوهره رو گول بزنه دوستشه که به شوهر زنه علاقمند میشه شوهره هم به این و در نهایت همه چی رو میشه و زنه تمام اموالش مرده رو مال خودش میکنه 

ممنونم عزیزم بابت وقتی ک گذاشتی🌹

قربونت..سه فسمت اولش انقدررررر قشنگ بود بعد رفت واسه اصلاح خیلی جاهاشو سانسور کردن رفته رفته مزش پرید فقط دارم میبینم که آهرش چی میشه

بد نیییست ولی خوب هم نییست..جذابه اما حوصله سربر

اهان اره راستی دایی دختره هم به زنش خیانت میکنه  یعنی زنش یکی رو مامور میکنه شوهرشو‌گول بزنه ...

چه خیانت در خیانتی هست این فیلمه😁

امیدوارم ک پایان خوبی رو‌داشته باشه و تاثیر گذار در جهت مثبت!!

ماجرای یه گروه خلاف کاره که رئیس بچه نداره برادر زاده اش فک کنم یتیم بود به فرزند خوندگی می گیره پسر ...

عزیزم شما خودت فیلم رو دیدی؟

اصلاتجنگی چک نخریده از کسی موضوع زندان چیز دیگه ای هست

بعدم میگه باید با سرایدار ازدواج کنی تا رضایت بدم ن اینکه با چهار تا مرد بری سفر😳😳

من هر هفته میبینم اینی ک شما گفتی نیست دوستم