2777
2789
عنوان

چرا پ...د نمیشم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 39 پست
😂😂😂😂 الان با همین کامنتت شاد شدم اگه بیاد یه مژدگونی بهت میدم 😂😂😂

الهی .... انشالله همیشه لبت خندون باشه دوستم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
منم اون ماه که این بلا سرم اومده بود دکتر امپول داد بعد از زدن امپول گفت ده روز دیگه باید پری بشه اگ ...

قرص رو سه روزه قطع كردم ديگه بايد بياد 😔

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

۴ روز ، نه من هنوز نامزدم اصن رابطه نداشتم ! 

تا ٥،٦ روز عقب انداختن طبيعيه ميتونه از استرس باشه مال من ١٠ روزه

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
قرص رو سه روزه قطع كردم ديگه بايد بياد 😔

عزیزم استرس نداسته باش مییاد همون استرس باعث نیومدنش میشه دکتر نگفت چند روز بعد از قطع قرص پری مییاد امپول ده روز طول میکشه تو که فقط سه روز رو پشت سر گداشتی ...

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
آمپولش رو داروخونه میده بدون نسخه ؟ بگم آمپول پروژسترون ؟  بیشتر دردش اذیتم میکنه

شنيدم ميده ولي خودم تا حالا نخريدم

عزیزم استرس نداسته باش مییاد همون استرس باعث نیومدنش میشه دکتر نگفت چند روز بعد از قطع قرص پری مییاد ...

امپول هم از دو روز بعد نهايت تا ١٠ روزه 

قرص هم از دو روز بعد ديگه بايد بياد

اولين باره عقب انداختم اينقدر، اصلا خودم موندم

آمپولش رو داروخونه میده بدون نسخه ؟ بگم آمپول پروژسترون ؟  بیشتر دردش اذیتم میکنه

حتما پیش یه متخصص زنان برو اینجوری نرو الکی امپول بزنی