2777
2789
عنوان

چرا پ...د نمیشم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 39 پست
منم این مشکل دارم.. زیره خوردم سبوس برنج خوردم زعفرون خوردم کلی هم ورزش میکنم  دیگع نمیدونم چ ...

عه منم شیر و زعفرون میخورم ولی ورزش نه . استرس هم خیلیییی دارم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم ١٠ روزه عقب انداختم ورزش هم ميكنم ، پروژسترون هم خوردم ولي بازم نشدم

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

[QUOTE=84727860]نه [/QUOTE

منم ماه پیش اینجورزی شدم دکترم رفتم گفتن استرست بالاست اهنگ شاد گداشتم رقصیدم دوساعت بعد شدم ت  هم امتحان کن اگه استرسه شاید جواب داد😂

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
منم ١٠ روزه عقب انداختم ورزش هم ميكنم ، پروژسترون هم خوردم ولي بازم نشدم

وای درد هم داری ؟ قرص پروژسترون خوب میکنه ؟ منم برم بگیرم واقعا از درد الان شیاف گذاشتم 😣 اصن چند روزه همش تو تختم 

[QUOTE=84727860]نه [/QUOTE منم ماه پیش اینجورزی شدم دکترم رفتم گفتن استرست بالاست اهنگ شاد گداشت ...

من كه فلوكستينم خوردم ولي نشدم 😐

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
[QUOTE=84727860]نه [/QUOTE منم ماه پیش اینجورزی شدم دکترم رفتم گفتن استرست بالاست اهنگ شاد گداشت ...

با این وضع الان ۳ روزه افتادم تو تخت نمیتونم از جام پاشم . فکر کن حالا پاشم برقصم 😂😂😂

وای درد هم داری ؟ قرص پروژسترون خوب میکنه ؟ منم برم بگیرم واقعا از درد الان شیاف گذاشتم 😣 اصن چند ر ...

درد مياد و ميره ترشح هم مياد و ميره 

پروژسترون رو ٣،٤ روز ميخوري قطع ميكني بعد پريود ميشي 

يا اينكه يدونه امپولشو ميزني

با این وضع الان ۳ روزه افتادم تو تخت نمیتونم از جام پاشم . فکر کن حالا پاشم برقصم 😂😂😂

پاشو پاشو برو وسط💃💃💃💃💃💃

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
وای ۳-۴ روز باید بخورم ! فکر کردم یکی میخورم و میشم 😣😣

امپولش يدونس ميزني و تمام

چند روز عقب انداختي؟ بي بي چك زدي؟

من كه فلوكستينم خوردم ولي نشدم 😐

منم اون ماه که این بلا سرم اومده بود دکتر امپول داد بعد از زدن امپول گفت ده روز دیگه باید پری بشه اگه نشدی بیا که بدون امپول شدم کلا خوردن قرص یا اممول فک نکنم همون موقع جواب بده ها چند روز دیگه اش پری نییاد امپول که اینجوریه قرص رو نمیدونن

م